Hevea

HEVEA on tanskalainen tuotemerkki jonka vahvuutena on suunnittelu, kehitys ja tuotanto. Näiden lopputuloksena pystytään tarjoamaan ekologisia ja turvallisia turvallisia luonnonkumituotteita.

Tuttien, purulelujen ja kylpylelujen materiaalina käytetään 100% luonnonkumia joka ei sisällä BPA:ta, ftalaatteja, PVC:tä tai väriaineita. Täysi myrkyttömyys on tuotteiden perusta. 100%:sta turvallisuutta lapsellesi!

Lapsesi turvallisuuden takaamiseksi jokaisen tuotteen käyttökelvollisuus tarkistetaan ja valmistus päivämäärät ovat tuteissa olevien koodien avulla tunnistettavissa.

Tiesitkö, että yritys on saanut nimensä latinankielisestä sanasta ’hevea’, joka tarkoittaa kumipuuta? Luonnonmukaisuus on aina ollut se perusta, jolle yritystä on rakennettu. HEVEA taistelee aktiivisesti ilmastonmuutosta vastaan ja kestävämmän tulevaisuuden puolesta.

Tuotteiden paketointi on FSC:n (Forest Stewradship Counsil:in) hyväksymää, eli vastuuntuntoisesti hoidettujen metsien puista. Kaikki Hevean lisätarvikkeet on tehty täysin orgaanisesta puuvillasta.