Ruokintatyyny Chicco Bopy.

30,99 

-Chicco Boppy -ruokintatyyny ei ole vain imetystyyny!
-Chicco Boppy on monipuolinen tuote, jolla voidaan edistää lapsen psykomotorista kehitystä eri kasvuvaiheissa. -Se on vakaa ja turvallinen tuki imetettävälle vauvalle. -Ja äidille se vähentää jännitystä niska-, hartia- ja käsivarsien lihaksissa ja auttaa säilyttämään pystysuoran ja mukavan asennon imetyksen aikana. -Kätevä käyttää aterioiden, pelien ja maailman löytöjen aikana ja jälkeen.
-Erityinen Miracle Middle Insert -täyteaine mahdollistaa Boppy-ruokintatyynyn mukauttamisen jokaisen äidin muodon mukaan. -Ajan myötä tyyny ei väänny tai menetä muotoaan.
-Käytännöllinen ja monikäyttöinen
-Mukautuu vauvan tarpeisiin kaikissa kehitysvaiheissa:
-Kätevä paikka 3+ kuukaudelle.
-Auta oppimaan indeksoimaan yli 6 kuukautta.
-Opimme istumaan 9+ kuukautta.
-Ruokailua, pelejä, ryömimisen ja istumisen oppimista.
-Mukautuu vauvan tarpeisiin kaikissa kehitysvaiheissa, auttaa äitiä ja helppoa hoitoa:
Ergonominen muoto. -Muoto mukautuu äitiin ja tarjoaa mukavan ja turvallisen tuen lapselle. -Tyyny mukautuu eri vyötärön kokoihin.
Voidaan pestä pesukoneessa. -Sekä täyte että pehmusteen päällinen voidaan pestä ja kuivata mekaanisesti.
-Miracle Middle Insertin täyteaine. -Joustavan pehmusteen ansiosta Boppy-tyyny sopii melkein jokaiselle vyötärölle. -Tämän täyteaineen ansiosta se säilyttää alkuperäisen muotonsa.
-Erityinen kuitutäyteaine. -Erikoistyynyn Boppy-täytteen konsistenssi on kompakti ja oikean kovuuden omaava – lapsi ei uppoa, pysyy aina oikeassa asennossa. -Pitkästä ja intensiivisestä käytöstä huolimatta tyyny säilyttää alkuperäisen muotonsa.