Uusia äitiys-ja imetystoppea luomupuuvillasta tullut valikoimaan

Mammas.fi on saanut paljon ihania imetys-ja äitiysvaatteita taas varastot täyteen, oikein että pursuaa! 🙂

Tiesitkö, että Mamalicious on alkanut tekemään KAIKKI basic sarjan imetysvaatteet ja äitiysvaatteet LUOMUpuuvillasta. Tämä on minusta aika jees vähintäänkin sanottuna, sillä on aika kiva pystytä tarjoamaan luomupuuvillasta tehtyjä tuotteita samaan hintaan, kuin ei-luomua. Eli nyt ei tarvitse edes valita, että ottaisiko sen edullisemmin tuotteen, kun kerta se luomupuuvillainenkin tuote on saman hintainen. Kaikilla merkeillä tämä ei päde, ja on ymmärrettävä pari asiaa, miksi jotkut voivat myydä luomua samaan hintaan, kun taas toiset eivät.

Täss yksi imetyspaita, joka on tehty LUOMUPUUVILLASTA, hinta 36,95e / 2 kpl pakkaus!

imetystoppi mamalicious luomupuuvillaa

Kerron tässä nyt todella rehellisesti kauppiaan näkökulmasta miten tämä vaatebisnes menee. Mamalicious on iso äitiysvaatemerkki, paljon isompi, kuin monet muut merkit. Mamalicious saattaa olla yksi Euroopan isoimpia äitiysvaatemerkkejä. Jos verrataan vaikka merkkeihin Boob ja Noppies jota myös myymme, on Mamalicious heitä isompi. Vaikka myös nämä kaksi merkkiä, Boob ja Noppies, ovat saaneet jo erittäin hyvän maineen, ja heidän vaatteensa on aivan loistavia, kuten myös Mamaliciouksen.

Mamalicious on kuten sanottu, iso brändi, iso merkki. Ihan jo tästä syystä, he pystyvät teettämään vaatteita edullisemmin kuin monet muut. Lisäksi suurin osa heidän vaatteissaan tehdään Aasiassa, aivan kuten H&M, Lindex, ja erittäin suuri osa muistakin merkeistä, joita sinullakin on kaapissa, ja myös minulla! Myös isot merkit, jotka ei nyt liity äitiyteen suoraan, kuten Michael Kors, Guess, Ralph Lauren.. myös nämä maailmalla tunnetut merkit tekevät vaatteita Aasiassa. Tämän tuon esille sen takia, että muistutan sinua ja myös itseäni siitä, ettei Mamalicious ole huono merkki sen takia, että he teettävät vaatteita Aasiassa. Päinvastoin, Mamalicious on tuonut markkinoille edullisia äitiys-ja imetysvaatteita! Tässä on merkki, joille saamme olla kiitollisia siitä, että ovat ylipäätään tuoneet meille äitiysmuodin, ja tarjoavat hyviä ja käytännöllisiä äitiysvaatteita. Ellei Mamalicious olisi meidän markkinoilla, eli Suomessa, ei välttämättä olisi kovin moni muukaan merkki – tai ainakin hinnat alkaisivat 50 eurosta ylöspäin.

Itse tykkään Mamalicious merkistä todella paljon, ja kyllä, käytän todellakin heidän vaatteitaan, vaikka en ole edes raskaana! Niin monia vaatteita pystyy hyvin käyttämään – tuoteselosteissa yleensä lukee, jos vaatetta voi käyttää vaikkei olisikaan raskaana tai vaikka ei imettäisi.

Mamalicious käyttää materiaaleja, kuten polyesteri, viskoosi ja puuvilla. Nyt heidän kaikki basic tuotteensa ovat LUOMUpuuvillaa, ja ne ovat OEKO-TEX standardoituja. Mamalicious panostaa siis myös LAATUUN.

Toinen imetyspaitasetti, joka on tehty LUOMUSTA 🙂

Imetyspaita mllea organic tess top mamalicious

Asiakkailta on tullut pelkkää positiivista palautetta näistä basic -katerogian imetysvaatteista! Sen voin ihan rehellisesti sanoa. En kyllä yhtään ihmettele miksi – perusvaatteita on helppo pitää, ja Mamalicious on tehnyt noita basic tuotteita niin pitkään, että osaavat sen hyvin. Harvemmin tulee huonoa palautetta muutenkaan – eli kestäviä vaatteita on kyseessä. Kaikki meiltä lähtevät vaatteet tarkastetaan ennenkuin ne pakataan, eli jos huomaisimme vaatteessa jotakin outoa, emme luonnollisestikaan sitä lähettäisi. Ainoastaan kerran on tähän mennessä käynyt niin, etten ole voinut lähettää tuotetta, kun se oli ns. maanantaikappale. Ja kyllä, meille kauppiaille niitä tulee välillä – aniharvoin kylläkin, mutta kuten sanottu, reilun vuoden aikana olen joutunut poistamaan tuotteen myynnistä kerran, koska se oli virheellinen. Siitä voi olla iloinen, ja kertoo myös siitä, että olen valinnut oikeat merkit joiden kanssa työskentelen! Monia merkkejä on tarjottu, mutta koska en ole ollut tyytyväinen laatuun, niin en ole voinut näitä ottaa myyntiin. Minulle saa aina ehdottaa uusia merkkejä myyntiin myös! Tässä vielä kuva yhdestä LUOMUPUUVILLAISESTA tuotteesta joka on meillä myynnissä:

imetystunika lea organic cotton mamalicious