Imetysvaatteet

Imetysvaatteet imettävälle äidille

Kaikki imetysvaatteet meiltä! Laadukkaat imetysmekot ja imetyspaidat löydät edullisesti verkkokaupastamme. Valikoimastamme löydät hyvän valikoiman Mamalicious imetyspaitoja, sillä he ovat todellinen edelläkävijä niin imetys-kuin äitiysvaatteissakin. Suurin osa imetyspaidoistamme eivät näytä imetysvaatteilta, toisin sanoen, kukaan ei huomaa onko paitasi tavallinen paita, vaiko imetyspaita – tämän vuoksi voit käyttää imetyspaitoja myös imettämisen jälkeenkin. Imetyspaidoissa olennaista on se, että imetysfuntkio on piilotettu, mutta rinta on silti helppo saada esiin ilman, että sinun tarvisi pelätä turhia katseita.

Suurin osa imetyspaidoistamme ovat ehdottomasti tarkoitettu äideille, jotka haluavat liikkua myös kodin ulkopuolella – toisaalta on myös ihana saada mukavat vaatteet päälleensä myös kotona ollessa. Jokaisessa Mamalicious merkkisessä imetyspaidassa on kokotaulukko tuotetieto kohdan alla, joten se helpottaa sinua valitsemaan oikean koon kaikista verkkokauppamme vaatteista. Muista myös, että Mammas.fi -verkkokauppa tarjoaa täyden, 30 päivän palautusoikeuden, joten jos jostain syystä koko olisi väärä, voit vaihtaa tai palauttaa paidan.

Sinulle hyvä asiakas, joka haluat lukea enemmän imetysvaatteistamme, niin jatka lukemista, tässä tulee sinulle hieman faktaa… ja myös vähän fiktiota 🙂

Päämerkkimme, Mamalicious, on toiminut jo vuodesta 1975. Sehän tekee jo yli 40 vuotta! Mamalicious on laadukas Tanskalainen merkki, mutta alunperin yritys teki pelkästään naisten muotivaatteita. Name It on yksi Suomessa ja Euroopassa oleva suosittu merkki, joka tulee samasta muotitalosta, kuin Mamalicious.

Näiden faktojen perusteella voisi tosiaan ajatella, että tämä yritys todella osaa tehdä imetysvaatteita! Kuulen aina kentältä miten Mamaliciouksen äitisyhousuja kehutaan erityisen paljon. Itse uskon sen johtuvan siitä, että ne ovat sekä kukkarolle että kropalle sopivia. Usein kuulen myös sen, että monilla merkeillä on järjettömän kalliita äitiyshousuja, helposti yli 70 tai yli 80 euroa – Mamaliiouksella on harvemmin näin kalliitta housuja.
Mammas.fi tarjoaa kattavan valikoiman basic imetysvaatteita. Basic vaatteella tarkoitamme sellaista imetysvaatetta, kuten imetystoppi 2 kpl pakkauksessa. Värivaihtoehtoja näistä löytyy useita. Keskitymme erityisen paljon basic mallistoon, sillä kerta toisen jälkeen olemme huomanneet kuinka asiakkaamme rakastavat näitä tuotteita. Erityisesti Mamalicious merkin basic mallisto on erityisen suosittu.

Emme kuitenkaan halua tarjota pelkästään tuttua ja turvallista, ja siksi meille on tärkeää saada uutuksia valikoimaamme joka kuukausi. Seuraamme trendejä ja tutustumme lukemattomiin mallistoihin, jotta saamme tarjottua asiakkaillemme kovinta huutoa olevat uutuudet joka kaudelle. Haluamme pysyä ajan hermolla, ja tarjota myös trendikkäämpää vaihtoehtoja niitä haluavalle. Anna vinkkisi jos jäit kaipaamaan jotain tai mielessäsi on jokin tuote joka jäi puuttumaan. Kuulemme aina mieluusti suoraan asiakkailtamme missä olemme onnistuneet ja missä voimme vielä parantaa. Tämä koskee siis ehdottomasti myös valikoimaa. Tehdään Mammas.fi verkkokaupasta yhdessä monipuolinen kauppapaikka, josta odottava ja imettävä äiti voi löytää kaiken tarvitsemansa vaatekaappiinsa.

Yksi myydyimpiä tuotteitamme on Mamalicious Ida Skinny Vartaloa Muokkaavat housut! Sanomme näitä housuja leikkisästi imetyshousuisiksi, sillä ne ovat tarkoitettu synnyttämisen jälkeen, vatsanaluetta tukemaan ja hoikentamaan. Näistä on tullut koko Mammas -tiimin lempparihousut, eli kyllä, käytämme niitä ja paljon! Tässä muuten yksi tuote, jota voidaan suositella aivan aidosti, sillä omakohtaista kokemusta on ja paljon=).

Täällä Mammasilla rakastamme mekkoja, ja toivomme, että asiakkaammekin löytäsivät meidän upean imetysmekko valikoiman.Tällä hetkellä täytyy sanoa, että moni imetysmekko on myyty loppuun, mutta talvellakin meille on tulossa aivan upeita imetysmekkoja. Olemme valinneet valikoimaamme sellaisia imetysmekkoja, jotka useimmiten sopivat sekä äitiyteen että imetykseen – tarkastathan kuitenkin tuotetiedoista vielä, onko mekko tarkoitettu molempiin. Tuotetiedot löydät aina helposti tuotteen sivulta, sieltä, mistä valitset oman koon ja laitat tuotteen ostoskoriin. Vaikka imetysmekko olisi tarkoitettu myös äitiysmekoksi, ei se tarkoita sitä, että mekko pussittaa ikävästä edestä. Se tarkoittaa yleensä sitä, että kangas on tehty joustavasta materiaalista, että isompikin masu mahtuu taakse. Tämä on ehkä suurin ero imetys- ja äitiysvaatteissa. Joihinkin äitiysvaatteisiin tehdään masulle erikseen vielä ”tilaa”, että maha mahtuu kasvamaan. Sitten on materiaaleja, jotka ovat yksinkertaisesti tarkoitettu vain imetykseen, koska kangas ei vaan jousta. Kun olet ostoksilla meillä, voit olla varma, että noin 90% meidän valikoimasta sopii sekä raskausajalle, että imetysajalle, eli molempiin! Jos lasketaan pelkästään paita valikoimamme, on tuo vastaava luku jo lähes 95%.

Tällä hetkellä valikoimastamme löytyy aivan ihana imetysyöpaita, joka tulee Noppies -merkiltä. Noppies on myös Tanskalainen yritys. Kerrotakoon, että Tanskasta maahantuodaan todella paljon tuotteita Suomeen, ei siis vain imetysvaatteista. Sieltä maahantuodaan erittäin paljon etenkin erilaisia design -tuotteita ja sisustukseen liittyviä artikkeleita. Yleisesti ottaen Tanska tunnetaan laadukkaista tuotteistaan, aivan kuten Suomikin.

Keskitymme paljon 2-pakkaus tuotteiden myyntiin, eli tuotteisiin, joita saat ikäänkuin kaksi yhden hinnalla. Ne ovat käteviä tuotteita sinulle, hyvä asiakas, sillä joskus imetyspaitoja tulee vaihdettua hyvinkin paljon! Milloin on vauvan puklua paidalla, milloin rinnat valskaa ja onhan näitä tarinoita. Nämä tuplapakkaukset ovat myös usein hinnaltaan suhteessa edullisempia kuin jos ostaisit vain yhden kappaleen vastaavaa tuotetta.