Ale!

Musta imetysmekko perhoshihoilla, luomu puuvillasta

40,00 

● Luonnonmukaisesti kasvatettu bambu
● Hengittävä ja antibakteerinen materiaali
● Erityisen mukava
● Ei polyesteriä
● Ei vaarallisia aineita
● Tyylikäs, trendikäs muotoilu
● Pituus 101cm (size M)
● Tyköistuva malli
● Kaksi kerrosta kangasta rintojen päällä
● Syvä v-kaula-aukko, johon on piilotettu hoitoaukko
● Lyhyet perhoshihat
● Voidaan käyttää imetyksen jälkeen
ZANDRA-mallimme on tyköistuva ja imarteleva imetysmekko kauniilla kukkaprintillä. Tämä mekko on saatavilla mustan lisäksi monissa eri väreissä, tarkista saatavilla olevat värit verkkokaupasta. Tässä imetysmekossa on tyylikäs ja naisellinen muotoilu, lyhyet perhohihat ja syvä v-pääntie, johon on piilotettu imetysaukko. Miksi päätämme piilottaa imetysaukon? Pyrimme tuottamaan vaatteita, jotka ovat mahdollisimman kestäviä ja siksi kehitämme malleja, joita voidaan käyttää myös imetyksen loputtua. Huomaamattoman imetysaukon ansiosta kukaan muu ei tiedä, että sinulla on päälläsi imetysmekko.
Kuten jo mainitsimme, olemme erittäin huolissamme kestävien vaatteiden kehittämisestä. ZANDRA-imetysmekkomme on siis tuotettu kestävällä tavalla Portugalissa. Lisäksi mekko on valmistettu luonnonmukaisesti kasvatetusta bambusta, joka on erityisen ihana materiaali. Kangas on erittäin pehmeä ihoa vasten ja bambu on antibakteerinen materiaali, mikä tarkoittaa sitä, että bakteerit eivät pääse lisääntymän sen pinnalla. Erityisen mukavaksi materiaaliksi bambun tekee sen hengittävyys. ZANDRA-imetysmekkomme on sekä käytännöllinen, mukava, että kaunis – mitä muuta voisit toivoa?
ZANDRA on tyylikäs minimekko, joka sopii sekä jokapäiväiseen käyttöön, että juhlaan. On ihanaa, että on olemassa vaatteita, jotka näyttävät erityisen hyvältä ollen samalla käytännöllisiä. Niin kauan kuin imetät, voit käyttää huomaamatonta imetysaukkoa ja kun olet lopettanut imetyksen, kukaan ei tiedä, että kaunista mekkoa on aiemmin käytetty tähän tarkoitukseen.