Äitiysvaatteet

Äitiysvaatteet raskausajalle

Laadukkaat äitiyspaidat ja äitiysmekot löydät edullisesti verkkokaupastamme. Mamalicious äitiysvaatteet ovat erityisen suosittuja, sillä ne ovat aina trendikkäitä laadusta tinkimättä. Katso myös äitiysmekkoja täältä.

Voit katsoa myös parhaat äitiysvaatteiden tarjoukset tältä sivulta. Toivottavasti löydät itsellesi sopivia äitiysvaatteita!

Ihanat äitiysvaatteet raskausajalle ja trendikkäät imetysvaatteet raskauden jälkeen.

Mammas.fi -verkkokaupan äitiysvaatteet valitaan sillä ajatuksella, että niitä voisi käyttää myös raskauden ja imetyksen jälkeen. Suurin osa myymistämme äitiysvaatteista ovat siten monikäyttöisiä. Lähes kaikkia imetyspaitoja voit käyttää imetyksen jälkeenkin, sillä imetyspaidoissa itse imetysfunktio on usein piilotettu. Mamalicious tekee basic -kategorian tuotteet nykyisin pelkästään luomupuuvillasta, ja kauppiaana on hieno huomata, että Mamalicious pystyy tarjoamaan nämä luomutuotteet samaan hintaan kuin aikaisemminkin! Eli kun ostat meiltä imetystoppeja tai imetyspaitoja, tiedät ostavasi luomua! Panostamme isoon valikoimaan basic äitiys-ja imetysvaatteita. Miksi? Koska uskomme pitkäikäisiin tuotteisiin, joita voi käyttää jopa ennen raskautta, raskauden aikana, imettäessä ja vielä siitäkin eteenpäin. Meille on tärkeää tarjota vaatteita, joissa on jokin idea. Tätä emme sano vain siksi, että olemme verkkokauppa, vaan siksi, että se on totta – käytämme useita äitiys-ja imetystuotteita itsekin, vaikka kukaan Mammasin tiimistä ei juuri sillä hetkellä imettäisi tai olisi raskaana. Jotkut vaatteet vain nyt ovat niin kivoja – naiset ymmärtävät tämän :).
Äitiyshousut ja äitiysfarkut pyrimme valikoimaan niin, että ne sopisi mahdollisimman monelle. Meillä et tule näkemään kirkkaan ja huutavan värisiä housuja, vaan enemmänkin perus äitiysfarkkuja, ja muita äitiyshousuja – sellaisia, joita on helppo pitää töissä, kotona tai kaupungilla. Kirkkaissa väreissähän ei sinänsä ole mitään vikaa, ja pyrimmekin tuomaan näitä värejä esiin monipuolisessa valikoimassamme äitiys-ja imetyspaitoja.

Useimmissa Mamalicious -äitiyshousuissa on masutuubi valmiiksi housuissa, joten sitä ei tarvitse ostaa erikseen. Masutuubi myös venyy kasvavan mahan mukaan. Kauniit äitiysmekot pyrimme pitämään ajattomina, jotta voisit käyttää mekkoja useammassa eri tilaisuudessa.Aivan joka ainoassa tuotteessa (äitiyshousut ja äitiysfarkut) tuo masutuubi ei tietenkään tule mukana, joten luethan tuotetiedot aina tarkkaan.

Imetyspaidat ja imetystopit ovat meille yhdessä imetysmekkojen kanssa se suosituin juttu! Se, että juuri tämä kategoria on meille lähinnä sydäntä johtuu varmasti monesta syystä. Paitoja kun käytämme itsekin useita viikossa, ja paitoja yleensä vaihdetaan useammin. Tietysti kun puhutaan imetyspaidoista ja äitiyspaidoista, on ne monesti vielä erityisen ”rasituksen” kohteena, joten niitä olisikin syytä olla kaapissa muutamia kappaleita. Basic malliston imetyspaidoista löytyy todella kivoja ja helppoja ikisuosikkeja, mutta tottakai meiltä löytyy myös laaja valikoima muita kausien ja trendien mukaisia paitoja! Vaikka me Mammasilla pyrimme tarjoamaan kattavan valikoiman basic malliston imetyspaitoja, on meille tärkeää myös uudistua, seurata trendejä ja tarjota aina kaudenmukaisia vaatteita. Raidat ovat niin in ja aina tyylikästä, samoin kuin perus musta! Näitä kun on tosi helppo yhdistää minkä tahansa housujen kanssa.

Koska rakastamme mekkoja, voisimme varmaan perustaa ihan oman imetysmekkoliikkeenkin! Mekot ovat ihania, ja mitä käytännöllisempiä sen parempi. Meiltä löytyy imetysmekkoja juhlaan ja arkeen. Jersey – kankaiset imetys-ja äitiysmekot voivat hyvin sopia myös juhlaan, kun asusteiksi laittaa kaulakorua, ja jalkoihin saappaat, nilkkurit tai ballerinat! Jotta meiltä ostetut mekot eivät olisi yhden käyttökerran tuotteita, valikoimmassamme on mekkoja, joita voit pitää sekä raskauden aikana että sen jälkeen imettäessä.

Kun valitsemme valikoimaamme tuotteita, oli se sitten äitiyspaita tai imetyspaita, äitiyshousut tai äitiysmekko, olemme ajatelleet että haluamme naisellisia ja kauniita vaatteita, jotka ovat arvokkaan näköisiä, vaikka äitiysvaatteemme ovatkin hinta-laatu suhteeltaan erinomaisia. Jos sinulla on mielessäsi joku tuote tai tyyli, jonka haluaisit nähdä Mammasilla, ole rohkeasi yhteydessä, kuulemme mielellämme vinkkejä ja suosituksia suoraan asiakkailtamme!
Mammas.fi verkkokauppias on itse nainen, mutta äitiysvaatehankintoja tehdessä hänellä on mukana kauneutta arvostava mies, jolta pyytää hieman miehistäkin näkökulmaa näihin asioihin! 🙂

Verkkokaupastamme löydät äitiysvaatteita, jotka ovat olleet esimerkiksi Cambridgen Herttuattaren, Kate Middletonin suosiossa, kuten ihana pallomekko, joka kylläkin valitettavasti myytin hetkessä loppuun. Lisäksi huippumalli Heidi Klum, on suosinut Mamalicious merkkisiä vaatteita.

Rap-artisti Jay-Z, ja hänen vaimonsa Beyonce saivat lapsen vuonna 2012, ja kuten voisi arvatakin, Beyonce suosi raskausaikanaan värikkäitä vaatteita. Myös mustaa nähtiin, mutta räväkän punaistakin oli laulajattaren päällä. Kun hankit äitiysvaatteet netistä meidän kauttamme, voit luottaa siihen, että perustuotteiden lisäksi ostamme vaatteita jotka ovat ajan ja trendien mukaisia. Kelpaa maailmanluokan tähdillekin;). Jokainen meistä on erilainen, ja suurinosa pukeutuu raskausaikanaan samalla tavalla kuin on pukeutunut aiemminkin – toisin sanoen, Beyoncen takia ei tarvitse räväköityä, mutta siihenkin on mahdollisuus jos haluaa.