Ale!

Sininen imetysmekko perhoshihoilla, luonnonmukaisesta bambuseoksesta

36,00 

● Luonnonmukaisesti kasvatettu bambu
● Hengittävä ja antibakteerinen materiaali
● Erityisen mukava
● Ei polyesteriä
● Ei vaarallisia aineita
● Tyylikäs, trendikäs muotoilu
● Pituus XX
● Tyköistuva malli
● Kaksi kerrosta kangasta rintojen päällä
● Syvä v-kaula-aukko, johon on piilotettu hoitoaukko
● Lyhyet perhoshihat
● Voidaan käyttää imetyksen jälkeen
ZANDRA on todella kaunis imetysmekko, joka on valmistettu mitä ihanimmasta orgaanisesti kasvatetusta bambusta, joka tuntuu hämmästyttävän pehmeältä ihoa vasten. Materiaali on hengittävää ja imetysmekkoa on siksi erittäin mukava käyttää. Erityisen ihanaa on se, että bambu on antibakteerinen materiaali ja näin ollen estää bakteerien kasvamista sen pinnalla. Tässä imetysmekossa on kaksi kangaskerrosta rintojesi päällä pitämässä rintasi lämpimänä. Jos etsit mukavaa imetysmekkoa, joka on valmistettu erittäin mukavasta materiaalista ja joka pitää rintasi lämpimänä, ZANDRA on täydellinen valinta sinulle.
ZANDRA on muodoltaan imarteleva ja tyköistuva ja siinä on ihanat koristeelliset hihat, jotka antavat mekolle naisellisen ja tyylikkään ilmeen. Tässä sinisessä mekossa on suloinen kukkaprintti, joka sopii sekä arkeen, että juhlaan. Olemme piilottaneet imetysaukon syvään v-kaula-aukkoon, jonka ansiosta kukaan muu ei tiedä, että sinulla on päälläsi imetysmekko. Tämän ominaisuuden vuoksi rohkaisemme sinua käyttämään mekkoa imetysajan jälkeenkin. Itse asiassa voit käyttää mekkoa sekä ennen raskautta, sen aikana, että sen jälkeen. Meille on erittäin tärkeää, että vaatteitamme voidaan käyttää yhä imetyksen jälkeenkin, koska pyrimme luomaan mahdollisimman kestäviä tuotteita.
Upea ZANDRA imetysmekko on kestävä, tyylikäs ja mukava valinta imetysmekoksi. Mekko on sekä tyylikäs, että käytännöllinen. Me olemme erittäin innoissamme siitä, että mekkoa voidaan käyttää myös imetyksen loppumisen jälkeenkin.