Ale!

Lyhyt ja väljä Polly-imetysmekko korallin värisenä (luonnonmukaisesti kasvatettua)

19,00 

Luonnonmukaisesti kasvatettu bambu
Hengittävä ja antibakteerinen materiaali
Erittäin mukava
Kaksi kerrosta kangasta rintojen päällä
Löysästi istuva malli
Tyköistuva vyötärö Syvä v-kaula-aukko, jossa on piilotettu imetysaukko
Pituus 92cm (size M)
Voidaan käyttää jo raskauden aikana
Fantastinen imetysmekkomme ZUSET, ei pelkästään näytä upealta, vaan se on myös erittäin mukava. Mekon väri ja muotoilu on nyt muodissa. Imetysmekko on valmistettu hienoimmasta orgaanisesti kasvatetusta bambusta, joka tuntuu hämmästyttävän pehmeältä ihoa vasten. Muita bambun etuja on se, että se on hengittävä, mikä on tärkeää käyttömukavuuden kannalta. Lisäksi materiaali on antibakteerista eli estää bakteerien lisääntymistä pinnallaan. Mekossa on syvä, naisellinen v-kaula-aukko, mutta rintasi pysyvät lämpimänä kahden rintojesi päällä olevan kangaskerroksen ansiosta. ZUSET-imetysmekko yhdistää mukavuuden ja kauneuden.
Yksi tämän imetysmekon parhaista puolista on se, miten pitkään voit käyttää sitä. Sitä ei ole suunniteltu käytettäväksi vain imetyksen aikana. Voit todellakin käyttää sitä sekä ennen raskautta, sen aikana, että sen jälkeen. Imetysmekko on väljä, mutta vyötäröltä tyköistuva. Vetämällä vyötärönauhan mahasi ylitse, voit käyttää mekkoa myös raskauden aikana. Olemme piilottaneet imetysaukon syvään v-kaula-aukkoon, jotta sitä on helppo käyttää, mutta samalla se on niin huomaamaton, ettei kukaan tiedä, että käytät imetysmekkoa. Samasta syystä mekkoa voidaan käyttää ongelmitta imetyksen loputtua.
Jos etsit upeaa ja pitkäkestoista imetysmekkoa, ZUSET-mallimme on oikea valinta sinulle. Mekko on ihana yhdistelmä upeaa muotoilua ja käytännöllisyyttä, josta voit nauttia ennen raskautta, sen aikana ja sen jälkeen. Mitä muuta voisit toivoa?