Ale!

Lyhyt ja väljä, kauniin sininen Polly-imetysmekko (luonnonmukaisesti kasvatettua)

28,00 

● Luonnonmukaisesti kasvatettu bambu
● Hengittävä ja antibakteerinen materiaali
● Erittäin mukava
● Kaksi kerrosta kangasta rintojen päällä
● Löysästi istuva malli
● Tyköistuva vyötärö
● Syvä v-kaula-aukko, jossa on piilotettu imetysaukko
● Pituus 92cm (size M)
● Voidaan käyttää jo raskauden aikana
Jos etsit erittäin mukavaa imetysmekkoa, ZUSET-mekkomme sopii sinulle täydellisesti. Mekko on valmistettu hienoimmasta orgaanisesti kasvatetusta bambusta, joka tuntuu erittäin pehmeältä ihoa vasten. Materiaalilla on useita etuja. Materiaali on hengittävä, mikä on tärkeää käyttömukavuuden kannalta. Lisäksi materiaali on antibakteerista ja näin ollen estää bakteerien lisääntymistä.
ZUSET on paljon enemmän kuin vain mukava. Mallin sininen väri on upea ja istuu ihanasti. Mekko on muutoin väljä, mutta siinä on imarteleva kiristys vyötäröllä Olemme piilottaneet imetysaukon syvään v-kaula-aukkoon, joten voit käyttää mekkoa myös imetyksen loputtua. Kukaan ei näe aukkoa, joten kukaan muu ei tiedä sen olevan imetysmekko. Siksi voit käyttää tätä tyylikästä ja naisellista mekkoa ennen raskautta, sen aikana ja sen jälkeen. Jos haluat käyttää ZUSET-imetysmekkoa raskauden aikana, voit nostaa kiristyksen vyötäröltä rintojen alle, ettei se paina mahaasi.
Uskomattoman pehmeän materiaalin ja erinomaisen istuvuuden ansiosta ZUSET-imetysmekko sopii täydellisesti naisille, jotka arvostavat mukavuutta ja laatua. Moni arvostaa myös sitä, että mekkoa voi käyttää myös imetyksen jälkeen. Tällä mekolla on erityisen pitkä käyttöikä ja olemme siitä erittäin iloisia, sillä haluamme luoda mahdollisimman kestäviä tuotteita. Jos etsit mukavaa, upeaa ja kestävää imetysmekkoa, ZUSET on oikea valinta sinulle.