Haluamme toimintamme olevan läpinäkyvää.

Tällä hetkellä suurin osa Mammas.fi -verkkokaupan tuotteista on Mamalicious merkkisiä. Valikoima on laajenemassa.

Meillä on kuitenkin syy siihen, miksi olemme valinneet juuri Mamalicious vaatteita. Kun olemme käyneet katsomassa eri merkkien vaatteita totesimme, että Mamalicious merkillä on hyvin monipuolisia vaatteita. Vaatteet eivät myöskään välttämättä näytä äitiysvaatteilta, eikä myöskään imetysvaatteilta.

Imetysfunktio on usein piilotettu, ja olemme ainakin saaneet palautetta, että juuri tämmöisiä vaatteita naiset haluavat käyttää! Äidit haluavat näyttää naisellisilta, ja pukeutua kauniisiin vaatteisiin raskaudesta tai imetyksestä huolimatta, ja tämähän on hieno asia.

Lisäksi halusimme valita vaatteita, joita voisi käyttää myös raskauden tai imetyksen jälkeen – eli, vaikket imettäisi enää, voit silti laittaa ns. imetyspaidan päällesi, koska kukaan ei huomaan paidan olevan imetyspaita! Näin ollen imetysvaatteet ovat pitkäikäisiä, eikä niitä tarvitse käyttää vain ja ainoastaan imetykseen.

Jotkus äitiysvaatteet käyvät myös imetyksen aikana, ja pyrimme kertomaan tuoteselosteessa huolellisesti kaikki tarvitsemasi tiedot vaatteista. Joktut kankaat eivät sovellu sekä äitiyteen ja imetykseen, sillä raskaana olon aikana kangas venyy, ja saattaa sen jälkeen menettää hieman muotoaan. Näin ei käy kaikille vaatteille, ja se on mainittu tuoteselosteessa.

Mamalicious täyttää monet kriteerit niin käytettävyydessä kuin hinnassakin. Ne myös näyttävät hyviltä, vai mitä mieltä olette? 🙂

Lisäksi Mamaliciouksen housut ovat super kehuttuja! Myös ne on tehty varta vasten raskaana olevalle, ja niissä on masutuubi valmiina kiinni.

Kokeile rohkeasti Mamalicious merkkisiä housuja, jos sellaisia olet juuri nyt etsimässä. Ja ei hätää vaikkei sattuisikaan esim. oikea tuote tai koko kohdilleen – meillä on aina 30 päivän palautusaika!

Otamme mielelläni vastaan vinkkejä siitä, minkälaisissa äitiys-ja imetysvaatteissa juuri sinä haluaisit kulkea? Me olemme täällä ihan oikeasti sinua varten, joten ota rohkeasti yhteyttä kysymyksissä: info@mammas.fi

Ihanaa ja iloista viikkoa sinulle, missä ikinä oletkin! =)