Parhaat uutudet ja hyvä tarjoukset Mammas.fi verkkokaupasta!

Vielä on paljon alennustuotteita jäljellä, mutta Mammas.fi verkkokauppaan on saapunut myös ihania syksyn uutuuksia, niin äitiysvaatteista kuin imetysvaatteistakin! Olen tehnyt muutamia poimintoja näistä uutuus äitiysvaatteista, ja kerron niistä hieman lisää.

1. Imetyspaita Hadley

imetyspaita hadley mamalicious

Tämä syksyn uusi imetyspaita Mamalicioukseltä, on todella kiva joka sään paita mammoille! Paita on hieman löysähkö, eli se ei sulaudu kaikkiin mahdollisiin vatsamakkaroihin kiinni. Tämä on siis vasta synnyttäneen unelma paita. Lisäksi Mamalicioukselle hieman uudempi juttu tässä paidassa on se, että siinä on käytetty materiaalina lyocellia, joka tunnetaan myös nimellä tencell (tencel). Nyt tarkkana, sillä lyocell on materiaalina todella mielenkiintoinen! Se ei nipittäin rypisty kovin helposti, ja sen valmistaminen on ympäristöystävällistä. Lyocellin sanotaan tuntuvan silkkimäiseltä ja se on hyvin pehmeää. Tässä imetyspaita Hadleyssa on myös polyesteria, eli sitä nyt ei ihan silkinpehmeäksi voi sanoa, mutta se on erittäin, erittäin miellyttävän tuntuinen, siitä voit olla varma!Lyocell ei myöskään materiaalina nyppyynny yhtä helposti, eli sen käyttöikä voi olla pidempi, kuin monilla muilla paidoilla. Lyocell kangas, ja muutenkin koskee tätä imetyspaita Hadleytä – istuu hyvin päällä. Tämän takia juuri tämä imetyspaita on tällä kertaa meidän poiminta, koska oikeasti haluamme suositella asiakkaillemme laadukkaita imetysvaatteita, ja tottakai myös laadukkaita äitiysvaatteita.

2. Imetysmekko ja äitiysmekko Dalila

imetys ja aitiysmekko dalila mamalicious

Tämä on ihan ehdottomasti minun oma lempparituote mekoista tällä hetkellä! Käy niin vallan mainiosti myös meille, jotka eivät ole tällä hetkellä raskaana tai imetä. Vaikka tämä mekko on ihan loistava valinta niin raskaana olevalle naiselle, kuin myös imettäjälle, voi tätä mekkoa hyvinkin pitää näiden jälkeenkin. Väri Dalila mekossa on oikein kunnon tummansininen – itse melkein luulin mekkoa mustaksi, kun sen ensimmäistä kertaa näin. Tosin olen huomannut, että monesti erotan tummat värit huonommin. Imetys-ja äitiysmekko Dalila on Mamalicious -merkkinen, eli varma valinta äitiys-ja imetysvaatteeksi. Mamalicious on äitiysvaatteiden edelläkävijä, ja valitsemalla heidän vaatteitaan ei vaan oikein voi mennä pieleen. Dalila mekosta vielä sen verran, että mielestäni se sopii erinomaisesti niin arkeen, mutta ehdottomasti myös juhlaan! Itse laittaisin tämän mekon kanssa jotkut ruskeat saappaat, ja jonkun kivan ja isomman kokoisen kaulakorun, niin varmasti kehtaa lähteä ulos. Tässä siis myös imetysmekko juhlaan!

3. Äitiysjoogahousut (Äitiysjumppahousut)

aitiysjumppahousut mamalicious aitiysjoogahousut

Näitähän meillä on jo kaksin kappaleihin – eli äitiysjoogahousuja tai äitiysjumppahousuja, ihan millä nimellä vaan haluat niitä kutsua! Poimintona kuitenkin tällä kertaa syksyn uutuuksista nämä housut, jotka kuuluvat kategoriaan äitiysurheiluvaatteet. Rosa Jersey Yoga Pant ovat mustat housut kaikenlaiseen äitiysurheliluun! Ne sopivat hyvin lenkille, kauppaan, kotiin, joogaan, kahvakuulaan tai muille jumppatunneille. Niissä on kuvanmukaisesti korkeampi vyötärö, joten saat kankaa kivasti vauvamasun päälle. Huomaa tosin, että kankaan voit viikata kaksin kerroin, jolloin housut käyvät yhtä lailla vielä raskauden jälkeenkin. Rosa äitiysjoogahousut ovat miellyttävän tuntuiset, ja helpot käyttää. Muistan kun oma siskoni oli raskaana, ja hän valitti kovasti sitä, että halusin kotona ollessaan pitää vain mukavia ja löysähköjä housuja päällä, ei saanut missään nimessä olla mitään kiristävää eikä puristavaa. Seuraavan kerran kun siskoni on raskaana, aion antaa hänelle nämä housut!