Äitiysmekot

Äitiysmekot juhlaan ja arkeen

Aina on syy pukeutua mekkoon! Meiltä kauniit äitiys- ja imetysmekot joka juhlaan ja totta kai myös ihan arkeen. Panostamme meidän niin äitiysmekko kuin imetysmekko valikoimaamme koko ajan enemmän. Uusia ihania tuotteita ilmestyy säännöllisesti vaikka samalla haluammekin myös pitää iki-ihanat ja suositut mekot osana valikoimaa.

Yksi suosituimmista mekoistamme on Yolanda Mary äitiys-ja imetysmekko. Tämä mekko on saanut paljon kiitosta hyvästä istuvuudesta ja pelkistetystä kauneudesta. Tätä mekkoa löytyy meillä yleensä ympäri vuoden useammassa värissä. Tällä hetkellä värivaihtoehtoina on sininen ja uutena tulokkaana harmaa. Suosittelemme tätä mekkoa lämpimästi sekä odottavalle, että imettävälle äidille, ja mikä parasta, tätä mekkoa voit käyttää vielä imetyksen jälkeenkin, jolloin käyttöikä on pitkä.

Vaikka vuoden pimein aika onkin vasta aluillaan, katseemme on jo tiukasti keväässä ja kesässä. Uusiin trendeihin on jo tutustuttu ja niitä päästy hieman hipelöimään. Kerrotakoon jo nyt, että keväälle on tulossa paljon ihania uusia mekkoja sekä arkeen että juhlaan.

Haluamme auttaa sinua löytämään juuri sinulle ja sinun tarpeeseesi sopivan äitiys – ja/tai imetysmekon. Joten, jos sinulla on mitään kysyttävää tai kaipaat neuvoja tai lisää tietoa valikoimastamma tai tietystä tuotteesta, laita meille viestiä osoitteeseen asiakaspalvelu@mammas.fi, ja autamme sinua valikoimaan sinulle parhaan mekon! Kerro meille myös jos jäit kaipaamaan valikoimastamme jotain. Kaikki vinkit ovat meille arvokkaita, sillä haluamme panostaa mekkovalikoimaamme niin, että jokainen odottava ja imettävä äiti löytää varmasti omansa ja saa mahdollisuuden pukeutua kauniisti tilaisuuteen kuin tilaisuuteen.

Pikkujoulujuhlia, joulua ja uuttakin vuotta ajatellen, tässäpä sinulle pari mekkovaihtoehtoa, odottava äiti: Kaunis Mamalicious Mille pikkumusta, johon mahtuu isompikin maha mukaan. Tätä ihanaa mekkoa jossa on pitsinen etuosa voit käyttää myös raskauden jälkeen. Tummansininen pitsiunelma äitiysmekko Miwana Cap Jersey Dress kelpaa hienoimpaankin juhlaan. Erittäin kaunis, naisellinen ja hyvin istuva mekko, joka korostaa raskausvatsaa kauniisti. Eihän nämä tähän lopu, joten käy kurkkaamassa koko valikoima. Mamalicious, Boob ja Noppies tarjoavat useita mekkoja, joita eivät rajoitu vain raskauteen vaan niissä on myös imetysfunktio. Varmasti löytyy jokaiselle jotain, ja jos ei, niin laitathan viestiä. Muista kurkkia myös uusia tulokkaita, äläkä unohda äitiyssukkahousuja ostamasi mekon kaveriksi. Nekinhän löydät meiltä.