Äitiystakit

Äitiystakit syksyyn ja talveen

Äitiystakit meiltä! Tiedotamme myös uusista takeista ensimmäisenä Facebook-sivuillamme!

Monia äitiystakkejamme voit käyttää myös raskauden jälkeen; suurin osa äitiystakeista toimivat niin, että vauvamasulle on jätetty tilaa, mutta sisällä olevien nyörien takia takkia voi kiristää, joten monia äitiystakkeja voi käyttää myös raskauden jälkeen, sillä eroa tavalliseen takkiin ei huomaa. Syksyisessä TIKKA COAT takissa on etupaneli edessä – etupanelin poistamalla takki on aivan tavallinen syystakki, oikea 2 in 1 tuote! Äitiystakki Tikka Coat sopii myös kevääseen, ja se on ns. välikausitakki. Tikka Coatin materiaali on hieman vettähylkviää, mutta ihan sadetakiksi se ei sovellu.

Äitiystalvitakki Quilty Padded Jacket on ollut oikea hittituote meillä. Todella monikäyttöinen, talveen sopiva äitiystakki, ja kukkarollekin sopiva takki, on tyylikäs ja ajaton. Tämä äitiystakki sopii talveen, ja se on tehty isommallekin vauvamahalle. Takki joustaa hyvin, ja siihen kuuluu kaunis vyö, joka korostaa vauvamasua ihanasti. Vyön voi myös ottaa pois, mikäli ei halua tuoda mahaa esiin sen enempää. Mamalicious Quilty Padded Jacketissä on kaksi taskua edessä, siinä on hieman korkeampi kaulus, jotta pysyisit varmasti lämpimänä ja hihansuissa on pieni ribbineulos, joka estää kylmän tuulen pääsemään hihansuista sisään. Takissa on vetoketju kiinnistys, ja vetoketjun päällä vielä nappikiinnitys, jotta vetoketju menee nätisti piiloon. Tätä takki voimme lämmöllä suositella!

Äitiystakki Becky Padded Coat on myös hyvin laadukas Mamaliciouksen äitiystalvitakki. Tämä takki on väriltään sininen, ja helman pituus ulottuu reisiin asti. PIdempi takki on monesti hieman lämmittävämpi kuin lyhyt, joten suosittelemme tätä äitiystakkia kaikille, jotka tietävät
palelevansa helposti. Becky – äitiystakki on paksu äitiystalvitakki, ja siinä on tekoturkis hupussa. Taskuja takissa on kolme. Takissa on kiritysnyöri, joten takki mukautuu helposti vauvamahan koon mukaan. Tätä takkia voit myös halutessasi käyttää vaikka et olisikaan raskaana, eli myös raskausajan jälkeen.

Kolmas äitiystakkimme, ja myös erittäin suosittu sellainen, on samantyylinen kuin ensimmäinen, mutta siinä on pidempi helma. Mamalicious Quilty Padded Coat on siis muutoin samanmallinen, mutta vain pidempi. Tämä sopii jälleen sinulle, joka haluat extra lämmintä talveksi. Takki on tyylikäs musta äitiystalvitakki, joka mukautuu vartalosi muotoihin. Takki ei siis näytä tyhmältä, vaikka vauvamasu olisi pieni, mutta samalla takki joustaa sen mukaan, kuin vauvamaha kasvaa.

Pidämme valikoimassamme laadukkaita Mamalicious -merkkisiä äitiystakkeja. Syy miksi olemme valinneet Mamaliciouksen takkeja on, se, että ne kertakaikkiaan ovat hinta-laatusuhteeltaan hyviä. Koska kaikki eivät halua pitää äitiystakkia kun raskausaika loppuu, saattaa takin käyttöikä jäädä lyhyeksi – tämän takia haluamme tarjota kukkarolle sopivia tuotteita, ja mielellämme pidämme valikoimassamme takkeja, joita voi pitää myös sen raskausajan jälkeen.

Iloisia shoppailuhetkiä sinulle tuleva äiti <3