Imetysliivit ja äitiysalushousut

Boobin laadukkaat imetysliivit Mammasilta

Parhaat imetysliivit Mammasilta! Hyvin istuvat ja laadukkaat liivit löydät verkkokaupastamme. Valikoimassa monta eri väriä ja isoja kokoja. Tervetuloa ostoksille juuri sinä raskaana oleva tai imettävä äiti!

Mammas luottaa Boobin laatuun ja kuulee äitejä! Boobin imetysliivit ovat super suosittuja suomalaisten äitien keskuudessa, eikä suotta! Nämä liivit ovat erittäin laadukkaat, kehitetty äitejä kuunnellen ja niissä on aina Boobin arvostettu älykäs imetysfunktio. Meille on erittäin tärkeää, että kaikki Boobin liivit ovat Öko-Tex standardoituja, tarkoittaen siis mm. sitä, että niissä ei käytetä lainkaan haitallisia kemikaaleja. Haluamme, että valikoimassamme on vain parhaat ja luotettavimmat tuotteet, etenkin kun kyseessä on odottavien ja imettävien äitien – asiakkaidemme, sekä heidän kalleimpien aarteidensa, pienten vauvojen hyvinvointi!

Tiesitkö, että Boobin älykäs imetysfunktio on aivan palkittu keksintö? Tämän imetysfunktion ansiosta imetys on helppoa ja vaivatonta. Boobin liivit ovat myös erittäin miellyttävän tuntuiset päällä – ne eivät takuulla purista taikka kiristä tarpeettomasti. Boob on myös huomioinut hienosti sen, että yhdenkään odottavan äidin rinnat eivät pysy saman kokoisina läpi raskauden ja imetyksen eri vaiheiden. Siksi nämä liivit onkin suunniteltu joustamaan kasvavien rintojen mukana.

Valikoimastamme löydät erilaisia imetysliivejä erilaisiin tarpeisiin ja mieltymyksiin. Raskausaikana ja imetyksen alussa rinnat voivat olla hyvin arat, jolloin voi olla paras valita täysin saumattomat liivit, jotka eivät varmastikaan paina mistään. Nämä ovatkin ehkä ne suosituimmat liivit! Näitä liivejä on helppo pitää myös öisin. Liiveistä löytyy myös erilaista tukea. Tosille on tärkeä, että liivit tarjoavat mahdollisimman paljon tukea rinnoille, toiset taas pitävät kevyemmistä malleista. Valikoimamme pyrimme pitämään sellaisena, että kaikille löytyisi omansa.
Mutta saa kai liivit olla tyylikkäätkin, vai tuleeko niiden olla vain tylsän harmaita – ovathan ne kuitenkin ”VAIN” imetysliivit! Meidän mielestä myös imetysliivit saavat olla hauskoja, värikkäitä, tyylikkäitä, mielenkiintoisia – mitä vain maan ja taivaan väliltä! Olemmekin panostaneet valikoimassa muihinkin kuin mustiin ja valkoisiin – niihin perinteisiin liiveihin. Meiltä löydät imetysliivejä pilkullisena, Leo-printillä, pinkkinä ja vaikka minkälaisena herkullisen tyylikkäänä kuosina! Kaikissa on kuitenkin sama Boobin laatu. Jokainen imetysliivi on tehty samoja standardeja noudattaen, joten voit aina luottaa, että kun ostat Boobin liivit ne ovat takuulla samaa erinomaista laatua!

Muistathan, että näin laadukkaat liivit kannattaa aina pestä pesupussissa, jotta niiden käyttöikä on varmasti pisin mahdollinen. Imetysliivejä pestään usein jopa useammin kuin tavallisia liivejä, joten pesupussin käyttö on erittäin suositeltavaa, sillä se suojelee liivejä pesukoneessa ja pitää ne hyvänä pitkään! Meiltä voit ostaa myös Boobin pesupussin yhdessä liivien kanssa.

Liivien kaveriksi löydät meiltä myös Boobin luonnonsilkkiset liivinssuojat. Imettävän äidin rinnat valskaavat usein paljonkin, joten liivinsuojien käyttö on usein välttämätöntä. Ehkä et kuitenkaan halua käyttää kertakäyttöisiä, luontoa kuluttavia liivinsuojia. Luonnonsilkkiset liivinsuojat ovat paitsi parasta ihollesi ja aroille nänneille, myös ekologinen valinta, sillä ne voidaan pestä pesukoneessa ja käyttää aina uudelleen ja uudelleen ja uudelleen.

Toivottavasti löydät valikoimastamme juuri sinulle parhaiten sopivat tuotteet. Muistathan myös, että autamme sinua erittäin mielellämme! Meihin voi olla aina yhteydessä osoitteessa asiakaspalvelu@mammas.fi. Kuulemme myös aina mielellämme kommentteja valikoimastamme. Vahvistamme valikoimaamme jatkuvasti ja asiakkaiden vinkit siitä, mitä he kaipaavat valikoimaamme ovat meille kultaakin kalliimpia!