Imetystopit

Olemme lisänneet valikoimaamme kategorian imetystopit. Imetystopimme ovat hihattomia, mutta valikoima on laaja – löydät myös imetystopeista eri malleja ja värejä.

Basic imetystopit ovat puuvillaisia tai luomupuuvillaisia. Esimerkiksi Mamalicious tekee tästä lähtien kaikki basic malliston tuotteet vain luomupuuvillasta! Hinta ei ole kuitenkaan noussut, ja siitähän me tykätään! Katso aina tarkkaan tuoteselosteet ja materiaali ja hoito-ohje -kohdat, sillä sieltä löytyy tarkka tieto tuotteen materiaaleista. Kysyäkin saa, jos jokin mietityttää.

Imetystopeista löydät myös juhlavat imetystopit. Kuvista saa, ainakin toivon mukaan, käsityksen tuotteen väristä ja mallista – mikäli alkuperiäisen tuotteen kuva ei vastaa tuotteen oikeaa väriä, tekee Mammas.fi aina värimuutoksen, joten pyrimme todellakin näyttämään tuotteen oikean värin kuvissa.

Materiaalit kannattaa aina katsoa tarkkaan, sillä osa topeista on juhlavampia, ja osa enemmän arkikäyttöön sopivia. Juhlavampi kangasmateriaali on usein polyesteristä tehtyä, kun taas todella pehmeät imetystopit ovat joko puuvillaa, luomupuuvilla tai viskoosia.

Kategoriasta imetyspaidat löydät sitten meidän kaikki imetyspaidat. Sieltä löytyy myös imetytopit, kun taas kaikki imetysvaatteet löytyy samannimisestä katergoriasta, eli imetysvaatteet. Siellä on siis kaikki imetysmekot, imetyspaidat, imetysliivit jne. Jos siis tiedät mitä haet, on helpompi valita suoraan se tietty katergoria, mutta jos olet selailemassa tuotteita, niin valitse toki koko kategoria, tässä tapauksessa se olisi imetysvaatteet.

Suurimmassa osassa imetystoppeja (ja myös imetyspaidat) on piilotettu imetysfunktio. Niistä ei siis oikeast näe, että ne olisivat imetykseen tarkoitettuja. Esimerkkinä vaikkapa tämä imetyspaita pienellä hihalla. Tässä imetyspaidassa on kaunis leikkaus edessä, ja se voisi ihan yhtä hyvin olla tavallinen t-paita. Haluamme ehdottomasti ottaa valikoimaan sellaisia äitiysvaatteita, ja imetysvaatteita, joiden käyttöikä on mahdollisimman pitkä. Tähän väliin sopii siis hyvin myös muistuttaa, että suurin osa mekoistamme sopivat myös sekä äitiysmekoksi, että imetysmekoksi.

Älä siis epäröi ostaa kauniita ja käytännöllisiä äitiysajanvaatteita, tai vaatteita imetykseen, sillä kun valitset juuri sinulle sopivat tuotteet, voit olla tyytyväinen, ja etenkin imetysvaatteissa vauvakin kiittää, kun äiti saa nopeasti tisun esiin syöttääksen lasta. Imetysvaatteista on myös se hyvä puoli, että niissä todella voi imettää myös julkisesti, sillä imetysvaatteissa on aina välipaneli, joka estää rintojen näkymisen muille. Toivotamme sinulle onnea raskauteen, ja hyviä imetyshetkiä! 🙂