Mamalicious äitiysvaatteet ja imetysvaatteet

Mammas.fi myy Mamalicious imetys- ja äitiysvaatteita. Meiltä saat Mamalicious äitiysvaatteet edullisimmin! Iso valikoima myös imetysvaatteita, kuten imetyspaidat, imetystopit, imetysliivit ja jopa supersuositut “imetyshousut”. Olet erittäin tervetullut katsomaan meidän valikoimaa, ja tutustumaan tuotteisiin. Toivomme, että valikoimamme miellyttää sinua, ja että löydät meiltä mieluisaa ostettavaa.

Otamme mielellämme vastaan kehitysideoita sekä tuotehankintoihin, ja nettisivuihin liittyen.

Tässä kerromme vähän lisää vielä itse Mamalicious tuotemerkistä:

Mamalicious tuotemerkki on Tanskalaisen yrityksen Bestsellerin omistama brändi. Mamalicious on kiistatta yksi Euroopaan johtavia äitiysvaatemerkkejä, ja se löytyy aikalailla kaikista Euroopan maista. Mamalicious on tehnyt äitiysvaatteita jo noin 40 vuotta, eli sen kokemus on myös vertaansa vailla – suurin osa etenkin Euroopasta tulleista äitiysvaatemerkeistä on nuorempia merkkejä kuin Mamalicious.
Voit itse miettiä, että olitko kuullut Mamalicious merkistä aiemmin? Oletko törmännyt siihen kuinka useasti? Oma veikkauksemme on, että
Mamalicious ja ruotsalainen Boob ovat kaksi tunnetuimpia äitiys-ja imetysvaatemerkkejä Suomessa.

Kun ostaa Mamalicious merkkiä voi olla hyvinkin varma, että ostaa trendikkäitä tuotteita, vaikka puhutaankin äitiysvaatteista tai imetysvaatteista. Sen takia kerromme tämän asian, sillä käymme ostamassa Mamalicioukseltä tuotteita 6 kertaa vuodessa.
Mallistoja heille tulee 6 kertaa vuodessa, tarkoittaa käytännössä sitä, että meille tulee uusia Mamalicious vaatteita joka kuukausi!
Mamaliciouksen omistaja, Bestseller, omistaa myös yrityksiä kuten, Vila, Pieces, Jack & Jones, Only, Junarose, Name it yms. Ja useimmille suurin osa näistä edellä mainituista ovat tuttuja firmoja. Tämän takia myös Mamaliciouksen äitiysmuoti, ja myös imetysvaatemuoti ovat hyvin ajan tasalla maailman menosta.

Mamalicioukseltä löytyy erittäin hyvä perusvalikoima imetysvaatteita, kuten imetystoppeja, imetys-t-paitoja ja pitkähihaisia imetyspaitoja. Nämä tuotteet tulevat yleensä kahden kappaleen edullisissa pakkauksissa. Kevät/kesäkaudelle 2016 on tulossa luomuimetysvaatteita, myös näitä samaisia basic malliston imetyspaitoja, jopa samaan hintaan vaikka ovatkin luomupuuvillasta tehtyjä!

Äitiysfarkuista Mamalicious on erityisen tunnettu ja hyvä merkki – he todella osaavat tehdä äitiysfarkkuja, ja muita äitiyshousuja. MItä se oikein tarkoittaa, kun joku merkki “osaa tehdä” jotakin, niin totuus on se, että kaikki merkit eivät voi olla parhaita kaikissa asioissa, ja Mamaliciouksellä on omat heikkoudetkin, kuten imetysliivit. Heillä ei ole imetysliivejä edes saatavilla Suomeen, sillä he eivät pysty tekemään kilpailukykyisiä imetysliivejä Suomeen, ainakaan tällä hetkellä. Tilanteet voi toki aina muuttua. Äitiysfarkkuja Mamalicious osaa sitten taas tehdä, eli se tarkoittaa sitä, että he osaavat tehdä hyvin istuvia housuja raskaana oleville naisille.