Nukkuminen

Baby Wallaby on suomalainen perheyritys, joka perustettiin vuonna 2015. Idea yrityksen luomisesta syntyi, kun tuore äiti halusi keksinnöllään, ensipeitolla ja -lakanalla, helpottaa myös muiden vanhempien arkea. Pienen perheen rakkaus kauniisiin asioihin ja käytännöllisiin esineisiin sai uuden tarkoituksen, kun ensipeiton ympärille rakentui kokonainen tuoteperhe. Ajaton, ylellinen ja tyylikäs vauvojen sekä pienten lasten tuotesarja oli valmis lanseerattavaksi alkukesästä 2016.

Kaikki Baby Wallaby -tuotteet ovat suunniteltu Suomessa. Tuotteiden designissa näkyvät skandinaaviset piirteet – minimalistisuus, käytännöllisyys sekä laadukkaat materiaalit.

Neutraalit värisävyt luovat harmonisen kokonaisuuden sopien usean kodin sisustukseen, ja pehmeät materiaalit takaavat perheen pienempienkin käyttäjien viihtyvyyden.

Baby Wallaby on yritys, jolle lasten turvallisuus on ensisijaisen tärkeää. Siitä johtuen kaikilla tekstiileillä on Oeko-Tex® Standard 100 Class 1 hyväksyntä ja sertifikaatti, joka on takaus siitä, että tuotteet eivät sisällä haitallisia aineita.

Värien harmonia, ylelliset materiaalit sekä käytännöllisyys tekevät tuotteista ainutlaatuisia.

Mammas.fi on ylpeä saadessaan valikoimaansa näin upean tuotemerkin, jonka laatuun voi takuulla luottaa ja jonka tuotteita suosittelemme koko sydämellämme asiakkaillemme tuomaan arkeen toimivuutta ja myös ripaus ylelisyyttä.