10931 LEGO® DUPLO Puskutraktori ja telakaivinkone

17,90 

Koe ainutlaatuisia tunteita pelaamalla rajattomasti luovia pelejä LEGO DUPLO:lla!
Tämä upea työmaasetti, jossa on 2 rakennushahmoa, kuorma-auto ja kaivinkone, jossa on pyörivä ohjaamo ja liikkuva kauha, antaa lapsille ja heidän vanhemmilleen kaikki työskentelyyn tarvittavat työkalut. Aseta kivi kippilaatikkoon. Mutta ole varovainen, kivi voi rikkoutua helposti!
LEGO DUPLO Truck and Crawl Kaivinkone (10931) kannustaa pieniä rakentajia pelaamaan loputtomia pelejä. Rakennustyömaalla olevat leluajoneuvot ja työntekijät sekä 2 rakentajahahmoa, kuorma-auto ja kaivinkone pyörivällä ohjaamolla tarjoavat lapsille ja heidän vanhemmilleen kaikki työssä tarvittavat työkalut. Setti sisältää lelukiviä, jotka voidaan ladata kuorma-auton laatikkoon. Mutta ole varovainen, kivi voi rikkoutua helposti! Mikä on laadukas lelu pienille lapsille ja vauvoille? LEGO DUPLO rakennuslelusarjat on suunniteltu leluiksi esikouluikäisille, jotka rohkaisevat ja täyttävät kasvavia tarpeitaan. Sarjoja voidaan yhdistellä tehdäkseen pelistä monipuolisemman.
• 2 modernia rakennushahmoa, työntökippi, pyörivän ohjaamon työntökaivukone ja lelukivet, joita lapset voivat avata.
• Jos etsit laadukasta lelua kasvavien vauvojen tarpeisiin, tämä työmaasarja on varustettu ominaisuuksilla ja toiminnoilla, jotka herättävät uteliaisuutta ja inspiroivat lapsia 2-vuotiaasta alkaen.
• Trukki on 11 cm korkea, 14 cm pitkä ja 7 cm leveä, kaivinkone on 12 cm korkea, 18 cm pitkä ja 7 cm leveä – ihanteellinen tarttumiseen ja pitämiseen pienissä käsissä.
• Paristoja ei tarvita. LEGO DUPLO kuorma-auto- ja telakaivukonelelusarja on saanut inspiraationsa lasten mielikuvituksesta, joten nopea ja luova hauskuus ei lopu koskaan!
• Selkeiden ohjeiden avulla saat kaiken irti viihteestäsi, joten vanhemmat ja taaperot ottavat varmasti esiin yleisleikkisetin, kun he avaavat laatikon.
• LEGO DUPLO lelusarjat on suunniteltu ilahduttamaan, herättämään uteliaisuutta ja inspiroimaan pikkulastesi mielikuvitusta. Tutut kohtaukset, hauskat hahmot ja lapsiystävälliset osat vapauttavat pienten mielikuvituksen rajattomalla leikillä.
• Vuodesta 1969 lähtien LEGO DUPLO lasten lelut ovat täyttäneet korkeat alan standardit. Tämä tekee niistä upeita tarttumiseen, yhdistämiseen ja irrotukseen pienillä sormilla – joka kerta!
• LEGO Group pudottaa, lämmittää, murskaa, kiertää ja analysoi LEGO DUPLO -lelusarjojen lohkot ja osat perusteellisesti varmistaakseen, että kaikki pienten rakentajien lelut täyttävät korkeimmat maailmanlaajuiset turvallisuusstandardit.
Muut ominaisuudet:
Koodi, sarja: 10931 LEGO DUPLO
Palapelin kappaleiden määrä: 20
Suositeltu ikä 2 vuoden iästä alkaen.