Kaukosäädettävä auto Buddy Toys Bulan, 1:16

22,99 

Upea lahjaidea jokaiselle pojalle!
Maastossa ajamiseen suunniteltu leluauto!
Suunnittelu suurilla renkailla jotka varmistavat leluauton erinomaisen pidon maassa ja takaa auton liikkumisen nopeasti eteenpäin.
Erinomaisen jousitusjärjestelmän ansiosta leluauto pystyy ylittämään erilaisia esteitä (esim. pienet kivet, rinteet jne.).
Mitta-asteikko: 1:16.
Mitat: 22 x 14 x 10 cm.
Radiotaajuus: 2,4 GHZ.
Auton ja kaukosäätimen välinen enimmäisetäisyys: 50 m.
Keskinopeus: 8-12 km/h
LED-takavalot ja ajovalot. Loistava valinta leikkimiseen pimeässä!
6+ vuotiaille lapsille.
Paristot vaaditaan: auto 4 x AA, kaukosäädin 2 x AA (ei sisälly).
Buddy Toys – Vuonna 2012 Tšekissä ja Slovakiassa luotu brändi, jonka taustalla on nuori idearikas tiimi. Yritys ei käytä paljoa rahaa tuotteidensa mainontaan, vaan suuntaa sen enimmäkseen tuotteidensa tuotantoon.
Buddy Toys korostaa tuotteita valmistaessaan kolmea tärkeintä kriteeriä – lasten mielipidettä sekä tuotteiden laatua ja turvallisuutta.
Lasten mielipide on tärkeä! Kyllä, Buddy Toys on tuotemerkki, jolla on lapset sydämellään. Tuotteiden valmistuksessa kysytään paljon neuvoja pieniltä työkavereiltaan, koska heitä pidetään yrityksen tiukimpina arvioijina. Esimerkiksi lapset ovat mukana mallien valmistuksessa, värien valinnassa jne. Joskus aikuisten ja lasten välillä on erimielisyyksiä, mutta lasten ääni ja mielipide ratkaisevat.
Buddy Toys, sille on ominaista turvallisuus ja korkea laatu. Kaikki lelut on valmistettu vain sertifioiduista materiaaleista, jotka täyttävät eurooppalaiset turvallisuusstandardit.