Luonnollinen shampoo värjätyille hiuksille ELGON IMAGEA ABSOLUTE 200 ml.

19,39 

-Luonnollinen naamio värillisille, kuiville tai vaurioituneille hiuksille Andien quinoa (Bolivinė balanda) -uutteella. -Suunniteltu niille, jotka haluavat luonnollista, mutta ammattimaista hiustenhoitoa.. -Suojaa hiusväriä haalistumiselta, ravitsee hiuksia, helpottaa kampausta, antaa loistaa.
Sopii vegaaneille. Ilman silikonia, SLS, SLES, PEG, vaseliini, keinotekoiset värit, suolat..
Arvokkaita vaikuttavia aineita:.
-oliiviöljy – runsaasti A-vitamiinia ja välttämättömiä rasvahappoja, esimerkiksi linoleenihappoja ja muita. -Ravitsee hiuksia syvästi, tunnettu pehmittävistä ominaisuuksistaan;
-Andien quinoa (Bolivinė balanda) uute – runsaasti proteiineja, jotka auttavat suojaamaan hiusten väriä, antavat heille tilavuuden ja loiston;
Granaattiomenauute – runsaasti ravintoaineita, kuten C -vitamiinia, foolihappoa, polyfenoleja, jotka suojaavat hiusten värin vaalentumiselta..
Ihotautilääkärien testaama. Valmistettu Italiassa.
”Elgon Green Imagea” – ”Elgon” on ensimmäinen ammattimainen hiustuotesarja, joka täyttää luomukosmetiikan standardit.. Tuotteet käyttävät mahdollisimman paljon aktiivisia ainesosia, orgaanisia ja ekologisesti kestäviä kasveista saatuja raaka -aineita..
Laatu.. Luonnollisia ainesosia, jotka takaavat ammattimaisen ja erittäin korkealaatuisen tuotevalikoiman..
Ympäristön kestävyys. Pakkauksilla ja ainesosilla on vähäinen haitallisten ympäristövaikutusten mahdollisuus.. Potta on valmistettu sokeriruo’osta..
Etiikka.. Kestävän maatalouden raaka -aineet auttavat kehitysmaiden maaseutuyhteisöjä..
Italialainen tuote.. Kaikki tuotteet valmistetaan ehdottomasti vain Italiassa..