Luonnollinen shampoo värjätyille hiuksille ELGON IMAGEA ABSOLUTE 250 ml.

14,70 

Luonnollinen shampoo kuiville, värjätyille ja vaurioituneille hiuksille, Andien elokuvateatteri (Bolivinė balanda) -uutteella.. Suunniteltu niille, jotka haluavat luonnollista, mutta ammattimaista hiustenhoitoa.. Puhdistaa, kosteuttaa, ravitsee hellävaraisesti, antaa silkkisen sileyden ja suojaa hiusten väriä haalistumiselta.. Sopii kaikille hiustyypeille.
Sopii vegaaneille. Ilman silikonia, SLS, SLES, PEG, vaseliini, keinotekoiset värit, suolat..
Arvokkaita vaikuttavia aineita:.
Andien kinoa (bolivinės balandos) -uute – runsaasti proteiineja, jotka auttavat suojaamaan hiusten väriä, antamaan sille volyymia ja kiiltoa;.
Granaattiomenauute – runsaasti ravintoaineita, kuten C -vitamiinia, foolihappoa, polyfenoleja, jotka suojaavat hiusten värin vaalentumiselta..
Ihotautilääkärien testaama. Valmistettu Italiassa.
”Elgon Green Imagea” – ”Elgon” on ensimmäinen ammattimainen hiustuotesarja, joka täyttää luomukosmetiikan standardit.. Tuotteet käyttävät mahdollisimman paljon aktiivisia ainesosia, orgaanisia ja ekologisesti kestäviä kasveista saatuja raaka -aineita..
Laatu.. Luonnollisia ainesosia, jotka takaavat ammattimaisen ja erittäin korkealaatuisen tuotevalikoiman..
Ympäristön kestävyys. Pakkauksilla ja ainesosilla on vähäinen haitallisten ympäristövaikutusten mahdollisuus.. Potta on valmistettu sokeriruo’osta..
Etiikka.. Kestävän maatalouden raaka -aineet auttavat kehitysmaiden maaseutuyhteisöjä..
Italialainen tuote.. Kaikki tuotteet valmistetaan ehdottomasti vain Italiassa..