Matchstick Monkey Hai purulelu, 3 kk+

14,99 

Matchstick Monkey Shreddy Shark -purulelu on suunniteltu hieromaan vauvan ikeniä ja helpottamaan iengeelin levittämistä.
Miksi valita Matchstick Monkey -purulelu?
Vauvan ikeniä hierovat nupit – Matchstick Monkey -lelussa on pieniä nuppia takaosassa, jotka auttavat hieromaan ikeniä ja lievittämään näin hampaiden syntymiseen liittyvää kipua.
Lelu, joka auttaa levittämään iengeeliä – Matchstick Monkey -lelun kuvioitu pinta auttaa levittämään ikenille tehokkaammin iengeeliä, -öljyä tai -rakeita. Iengeeli kiinnittyy lelun kuvioidulle pinnalle ja siten on mahdollista saavuttaa kipupisteet tehokkaammin. Ei tarvitse käyttää sormia!
Hammasharja harjoittelua varten – Monkey-lelun muoto mahdollistaa lapsen tutustumisen hampaiden harjaukseen jo varhaisessa iässä. Käytä sitä hauskana ensimmäisenä hammasharjana!
Ominaisuudet
Matchstick -purulelu auttaa lievittämään hampaiden kehittymisen aiheuttamaa epämukavuutta ja leukojen jännitystä hampaiden puhkeamisen aikana.
Pienten käsien on kätevä tarttua purulelun kahvoihin.
Auttaa kehittämään lapsen motorisia taitoja jo varhaisessa kehitysvaiheessa.
Purulelussa on pehmeät kumiharjat, jotka hierovat ikeniä.
Hygieeninen ja hauska purulelu, johon voi myös levittää iengeeliä.
Ympäristöystävällinen tuote, joka ei sisällä BPA:ta tai muita myrkyllisiä aineita.
Purulelu on valmistettu elintarvikelaatuisesta silikonista.
CE-sertifioitu.
Käyttö
Kaikki Matchstick Monkey -purulelut sopivat sekä kylmä- että kuumahöyrysterilointiin. Astianpesukone kestävä ja jääkaappiystävällinen.
Tarkista purulelu säännöllisesti mahdollisten vaurioiden varalta. Jos huomaat, että lelu on vaurioitunut, lopeta sen käyttö välittömästi. Käytä aikuisen valvonnassa.