Mega Bloks palikka pussi 60 kpl

22,99 

Rakenna ja löydä loputtomat rakennusmahdollisuudet Mega Bloks First Builders -palikoiden avulla! 60 kirkkaanvärisellä First Builders -palikalla lapsesi pystyy rakentamaan kaiken, mitä sielu haluaa: korkeita torneja, huimaavia linnoja, hauskoja hahmoja ja paljon muuta! Palkitut palikat sopivat hyvin pieniin käsiin, laajentavat luovuuden rajoja ja tarjoavat loputonta leikkisyyttä samalla kun kehittävät lapsesi taitoja. Kun peliaika on ohi, voit laittaa palikat nopeasti ja helposti mukana tulevaan säilytyspussiin! Sopii 1–5-vuotiaille lapsille.
Tuotteen Kuvaus:
Palkitun Mega Bloks First Builders ison palikoiden kassin avulla koet rajattoman pelin ilon! 60 kirkkaan värisen palikan sarja on suunniteltu kehittämään lasten manuaalista toimintaa ja luovuutta. Suuret First Builders -palikat on helppo koota pienillä sormilla. Kun peliaika on ohi, kerää palikat ympäristöystävälliseen, vetoketjulliseen pussiin ja säilytä ne seuraavaan seikkailuun asti. Ominaisuudet: 60 kirkkaanvärisille First Builders -palikoille suunniteltu säilytyspussi tekee puhdistamisesta nopeaa ja helppoa. Kaikkien muiden First Builders-sarjojen kanssa yhteensopiva “Mega Block” on ajaton peli lapselle, mikä auttaa kehittämään luovuutta, koordinaatiota ja motorisia taitoja. Palikoiden koko on sovitettu erityisesti pienten lasten käsiin, joten niitä on mukava ottaa ja leikkiä. Lapset voivat luoda niin suuren maailman kuin heidän mielikuvituksensa.
Näiden pehmeän väristen palikkojen avulla lapsesi voi luoda monia erilaisia muotoja. Kannusta lastasi rakentamaan rakennus eläimilleen. Tämä tekee pelistä entistä hauskempaa ja lapsi kehittää taitojaan.
Sarja sisältää 60 osaa;
Pakkaukset on luonnonmukaista;
Suositellaan alkaen 1-vuotiaille lapsille.
Hinta on 1 kpl. Ei ole mahdollista valita tiettyä vaihtoehtoa.
Varoitus!
Lelupakkauksessa suositeltua ikää nuorempien lasten tulisi saada leikkiä vain aikuisen valvonnassa.
Varoitus!Lelupakkauksessa suositeltua ikää nuorempien lasten tulisi saada leikkiä vain aikuisen valvonnassa.