Ale!

Punainen imetysneule merinovilla-viskoosiseoksesta

43,00 

• Merinovilla / viskoosiseos
• Hengittävä materiaali
• Kaksikerroksinen merinovilla rintojen kohdalla
•Venyvä materiaali
• Mallin pituus on 62cm (size M.)
Oma suosikki imetyspaitamme on varmaankin tämä malli. Jos rakastat käyttää housuja ja olet kyllästynyt trikoopaitoihin tämä on oikea malli sinulle. Tämä imetyspaita sopii kaikkien alaosien kanssa ja kaikkiin tilanteisiin. Kaunis kuviointi ja elegantit napit varmistavat sen paikan vaatekaappisi eturivissä, kun olet lähdössä ulos. Tämä imetyspaita on malliltaan väljä tarkoituksella, se kuuluu sen tyyliin.
Tässä imetyspaidassa, kuten kaikissa malleissamme on kaksi kerrosta kangasta rintojen päällä, kaunis kuvointi ja kiristykset hihoissa ja helmassa. Pääntie on pyöreä, pehmeä ja erityisen naisellinen. Mikäli et ole ennen käyttänyt imetysvaatteita etkä tiedä miten niitä käytetään, katso kuvalliset ohjeemme. Voimme myös kertoa, että imetysosa on piilotettu helmiäisnappien taakse ja aukeaa niiden alta.
Avaa napit ja nosta ylempi kangas ylöspäin ja laske alempi kangaskerros rintojen alle ja olet valmis imettämään. Voit avata paidan molempien rintojen kohdalta jos haluat imettää kaksosia tai sisaruksia samanaikaisesti. Nyt voit tehdä sen tyylikkäästi 😊