Ale!

Vaaleanpunainen imetysmekko luomu puuvillasta, perhoshihoilla

36,00 

● Luonnonmukaisesti kasvatettu bambu
● Hengittävä ja antibakteerinen materiaali
● Erityisen mukava
● Ei polyesteriä
● Ei vaarallisia aineita
● Tyylikäs, trendikäs muotoilu
● Pituus 101cm (size M)
● Tyköistuva malli
● Kaksi kerrosta kangasta rintojen päällä
● Syvä v-kaula-aukko, johon on piilotettu hoitoaukko
● Lyhyet perhoshihat
● Voidaan käyttää imetyksen jälkeen
Me täällä Milkerillä rakastamme mekkoja upeissa väreissä ja kuvioissa. Muodikas ZANDRA -mallimme vaaleanpunaisella kukkakuvioinnilla on siksi yksi ehdottomista suosikeistamme. Imartelevassa imetysmekossa on mitä upeimmat perhoshihat ja syvään uurrettu v-mallinen pääntie, joka luo naisellisen ja tyylikkään ilmeen.
Olemme oppineet, että monet naiset kaipaavat monipuolisuutta imetysvaatteiltaan. He haluavat päästä imettämään nopeasti ja helposti, mutta he haluavat myös käyttää vaatteita, jotka näyttävät oikeasti hyvältä. Käytännölliset ja mukavasti muotoillut vaatteet ovat haluttuja! Tämän takia olemme suunnitelleet malleja, jotka eivät näytä imetysvaatteilta. ZANDRA-mallissamme olemme piilottaneet imetysaukon pääntiehen, mikä tarkoittaa sitä, että muut eivät huomaa sinun käyttävän imetysmekkoa. Samasta syystä voit käyttää imetysmekkoa sekä ennen raskautta, sen aikana, että sen jälkeen.
Pyrimme kehittämään kestäviä vaatteita – tämä koskee sekä tuotantoamme, vaatteiden käyttöikää, että materiaaleja, joita käytämme. ZANDRA-imetysmekko on valmistettu kestävästi Portugalissa ja olemme pidentäneet tuotteen käyttöikää piilottamalla imetysaukon. Mekko on valmistettu pehmeimmästä orgaanisesti kasvatetusta bambusta, joka on hengittää ja on siksi erityisen mukava materiaali. Bambu on antibakteerinen materiaali, joka estää bakteerien lisääntymisen pinnallaan. ZANDRA-imetysmekkomme on täydellinen niille, jotka arvostavat kestävyyttä, mutta haluavat samalla käytännöllisen ja mukavan mekon, joka saa kantajansa näyttämään upealta!