Parhaat äitiys-ja imetysvaatteet – niitä ei tarvitse olla montaa!

Monet miettivät mitkä äitiysvaatteet itselleen ostaisi, vai ostaisiko ollenkaan? Pärjäähän sitä omillakin vaatteilla, ja voihan sitä ostaa aina kokoa isompaa kaupasta.

Näinhän se on, ja suurin osa äideistä pitää kyllä omia vaatteitaan raskausaikana. Se on hyvä vaihtoehto, niinkauan kun vaatteet oikeasti ovat hyvänkokoisia, ja suurimmalle osalle tärkeintä on varmaan mukavuus – ei ole kiva jos jostakin puristaa, kun paikat saattavat olla turvoksissa, ja muutenkin ehkä vähn tukala olo.

Myös ensimmäistä vauvaa odottavat eivät ehkä tiedä mitä kaikkea odottajan tulisi itselleen hankkia, ja vasta toisen lapsen kohdalla haluaa panostaa hiukan enemmän.

Olemme Mammasilla sitä mieltä, että mukavuuteen kannattaa satsata, muutaman vaatteen verran, etenkin, jos käy töissä raskaana ollessaan, ja haluaa näyttää huolitetulta.

Koko kaappia ei kuitenkaan tarvitse ostaa täyteen mammavaatteita, se on ihan selvää!

Muutamia todella perusasioita mitä voit ostaa on listattu tähän alle. Muista myös, että hyvillä mammavaatteilla on yleensä hyvä jälleenmyyntiarvo, joten jos et halua säilyttää mammavaatteitasi, niin kokeile äitisvaatekirpputorilla vaatteiden myyntiä. Ja vielä isompi HUOM! Monet Mammasilla myydyistä vaatteista käyvät myös raskausajan ja imetyksen jälkeenkin! Pyrimme ihan tosissaan ostamaan vaatteita, jotka menisivät päällesi vielä hyvin näiden aikojen jälkeen! Olen itse mm. käyttänyt mammatunikaa, vaikken ole ollut raskaan siihen aikaan. En ole edes imettänyt. True story. Se oli mielestäni vain niin kaunis 🙂

Eli katso kuvat ja tuoteselosteet tarkkaan – niissä olemme usein kirjoittaneet, jos tuotetta voi käyttää vaikkei olisikaan raskaana tai vaikkei imettäisikään.

Perus äitiys-ja imetysvaatteita:

Eli 4 tuotetta, joilla pärjää! Toki kaupan näkökulmasta voisimme yrittää myydä sinulle vielä lisää tuotteita, mutta yritämme mieluummin tuoda tänne Suomeen kulttuuria, jossa naiset panostaisivat itseensä pikkuisen enemmän myös odotusaikana! Ruotissa, Norjassa, Saksassa.. ja melkeimpä kaikissa Keski-Euroopan maissa naiset käyttävät huomattavasti enemmän rahaa äitiys-ja imetysvaatteisiin. Hyvähän näin on sanoa, ja ymmärrämme, että ihmisillä on erikokoiset rahapussit. Sen takia pyrimme pitämään ison valikoiman Mamalicious tuotteita, jotka on sekä laadukkaita mutta myös kukkarolle kevyempiä, verrattuna moneen muuhun merkkiin! =)

Toivottavasti löydät kauttamme hyvät perus imetys-ja äitiysvaatteet!