Äitiysfarkut

Äitiysfarkut edullisesti netistä

Äitiysfarkut sinulle! Mammas.fi tarjoaa hyvän valikoiman äitiysfarkkuja järkevin hinnoin. Jokaisen äitiysfarkkumallin alla on kokotaulukko, ja pienellä vaivalla saat itsellesi juuri oikean kokoiset äitiyshousut! Mittaa lantionympärys, se on ehkä se tärkein tekijä äitiysfarkkuja ostaessa. PItuus on vakio jokaisessa housussa, ja se on 32”, joka on yleisin Suomessa käytetty tuumakoko. Pitkälläkin lahkeella löytyy äitiysfarkkuja, esimerkiksi Ida Basic Blue – nimiset farkut, jossa on myös 34” pituinen lahje. Yksi tuuma, on aina 2,54 senttimetriä. Kun lahje on 32 tuumainen, tulee koko lahkeen pituudeksi noin 81 cm.

Autamme todella mielellämme housujen ostossa, joten olethan ystävällinen, ja lähetät meille sähköpostia, jos olet epävarma housujen koosta. Jotta voisimme palvella sinua parhaalla mahdollisella tavalla, tarvitsemme sinulta lantion ympärysmitan, ja jos lahkeen pituudesta on epävarmuutta, niin mitta lantiosta nilkkoihin/jalkaan.

Pääsääntöisesti ota aina samaa kokoa housuista, kuin mitä ostaisit muutenkin! Koska kyseessä on äitiyshousut, niin tuotteen tekijä on aina huomionut raskauden. Jos olit ennen raskautta kokoa 29”, niin ota silloin sama koko myös äitiysfarkkuja valitessasi.

Sitten hieman valikoimastamme. Myymme pääsääntöisesti Mamalicious äitiysfarkkuja. Olemme huomanneet, että Mamalicious farkut ovat suosittuja, sillä he todella osaavat tehdä äitiysfarkuista erityisen istuvia, ja yksi tärkeä asia – hinta ei ole järjetön. Kentältä kuulee usein, miten hyviä juuri Mamalicious äitiysfarkut todella ovat.

Käyn hieman läpi mitä äitiysfarkkuja meiltä tällä hetkellä valikoimasta löytyy:

Äitiysfarkut Ida Basic Blue – nimensä mukaisesti basic äitiysfarkut. Ei kuitenkaan mitkään kuivat basic, eli perusmalliset, vaan siinä mielessä basic, että ne ovat sinistä denim kangasta olevat housut, eikä niissä ole mitään ylimääräisiä ”härpäkkeitä”. Näihin housuihin sisältyy masutuubi. Masutuubista käytetään myös sanoja puuvillainen kangaskaistale.

Kun mainitsin sanan ”härpäke”, niin valikoimastamme löytyy siis yhdet housut, jossa on vähän enemmän detaljia. Nämä kulkevat nimellä Frey Pocketzip äitiysfarkut. Näissä farkuissa on feikki vetoketjutasku edessä, ja farkkujen pesu on hieman kulutettu. Selkeästi siis jo enemmän yksityiskohtaa ja meininkiä näissä äitiysfarkuissa. Näissäkin on masutuubi mukana.

Mamaliciouksen yksi kaikkien aikojen suosituimpia tuotteita, ja nyt puhun Mamaliciouksen koko valikoimasta, on Äitiysfarkut Skinny Fit Jeans – mustat äitiysfarkut, hieman legging -tyyppiset, eli ei ihan yhtä paksua kangasta, kuin esim. Ida Basic Blue. Nämä äitiysfarkut ovat ihan törkeän hyvännäköiset suomeksi sanottuna, ja suosittelemme niitä lämmöllä! Samoista housuista löytyy myös harmaan värinen versio, ja ne löydät verkkokaupastamme nimellä Ida Skinny Jegging Grey. Näissä housuissa ei siis ole masutuubia, vaan ne ovat tehty laskeutumaan kauniisti vauvamasun alle. Nämä sopivat sinulle, joka et halua masutuubia housuihin, tai ehkä sinulla on omasta takaa jonkinnäköinen masutuubi jota haluat käyttää.

Seuraavaksi hieman erilaiset housut, ja näistä et halua jäädä paitsi! Ida Skinny Vartaloa Muokkaavat housut, ovat yksi myydyimpiä tuotteitamme, ja ne ovat lempparihousumme Mammas – tiimissä! Näissä housuissa on erityistä se, että vyötärö nousee korkeammalle, ja ne tiukentavat vatsanaluetta. Ne tukevat myös hyvin vatsanaluetta synnyttämisen jälkeen, mutta ei siitä varmaan haittaa ole, että nämä housut myös hieman litistävät vatsaa!

Osta näistä housuista AINA vähintään yksi normaalia kokoa pienempi koko! Jos siis olisit normaalisti kokoa 30”, niin osta ainakin yksi koko pienempi, eli 29”, ellei jopa 28”. Jos tiedät, että aiot esim. laihduttaa synnytyksen jälkeen, niin osta suoraan kaksi kokoa pienempi housu. Ida Skinny Vartaloa muokkaavissa housuissa on elastaania, joten ne venyy. Älä siis huoli, saat ne kyllä jalkaasi, mutta etenkin aluksi housut saattavat tuntua hyvin tiukoilta. Jo yhden päivän käytön jälkeen housut kyllä antavat vähän periksi, eli näissä housuissa voi myös hengittää.

Vielä kahdet housut pikaesittelyyn, joista ensimmäiset ovat ihanat Shelly Black Slim -äitiysfarkut. Slim sana tarkoittaa sitä, että housut ovat kapealahkeiset. Nämä ovat erittäin tyylikkäät äitiysfarkut isolla T – kirjaimella! Erihyvä musta äitiyshousu, ellei ihan paras!

Lisäksi on tummansiniset Mamaliciouksen äitiysfarkut. Todella hienot, eikä niin tylsät housut, sillä väri ei ole se perusdenim. Hyvä istuvuus, hyvä hinta – suosittelemme lämpimästi näitäkin housuja. Väri on siis hyvin hyvin tummansininen, eli ei mitenkään liian räikeätkään.

Ihania farkkuja, eli äitiysfarkku shoppailuhetkiä sinulle tuleva äiti!