Äitiyspaidat

Ihanat äitiyspaidat ja -tunikat

Monet ihanat ja trendikkäät äitiyspaitamme sopivat myös raskauden jälkeiseen käyttöön. Kasvatamme äitiyspaitojen ja -toppien valikoimaamme kuukausittain, joten kannattaa käydä katsomassa uusia tuotteita! Laadukkaat Mamalicious äitiyshousut löydät täältä.

Kaikki Mammasin äitiyspaidat valitaan sillä ajatuksella, että niitä voisi pitää myös raskauden jälkeen. Ne eivät välttämättä kai siltikään imetyspaidoiksi, mutta normaaleiksi käyttöpaidoiksi kuitenkin. Moni äitiyspaidoista käy myös imettämiseen, mutta siitä mainitsemme aina joka tuotteen kohdalla. Aina kun käymme katsomassa mallistoja, eli ostamassa äitiysvaatteita, ja imetysvaatteita, niin tärkeä kriteeri koskien äitispaitoja on tosissaan niiden käytettävyys. Kokeilemme paitoja itsemme päälle, ja huom! kukaan meistä ei ole raskaana tällä hetkellä, eli saamme hyvän kuvan siitä, käykö paita myös raskauden jälkeen, ja ei-raskaana oleville. Löydät ihana valikoiman käytännöllisiä paitoja meidän äitiyspaita valikoimastamme!

Tässä alla käymme läpi kaikki äitiyspaidat yksitellen:

Ensimmäinen poimintamme äityspaidoista, on itseasiassa myös uutuustuote nimeltään Bodil. Bodil on vaaleanpunainen äitiyspaita, ja se jos jokin on hyvä esimerkki tästä äsken mainitsemastani, eli siitä, että miten hyvin paita käy, vaikkei koko raskausmahaa olisikaan! Bodil on 100% puuvillainen äitiyspaita, ja se on hieman normaalia paitaa pidempi paita. Se ylettyy noin peppuun saakka – mutta tämä riippuu tietysti aina siitä, minkä kokoisen paidan ostaa, ja minkä kokoinen itse on. Suosittelemme Bodil paitaa lämmöllä – sillä sitä se on!

Katsothan meidän äitiysvaatteiden kokotaulukosta itsellesi sopivan koon – äitiysvaatteiden kokotaulukon löydät vasemmalta sivupalkista.

Kaunis ja edullinen imetyspaita on Sofia Nell, jota löytyy väreissä tummansininen ja punainen. Tämä sekä äitiyteen ja imetykseen sopiva paita, on merkiltään laadukas Mamalicious. Paita venyy kuten sen kuvasta voi nähdä, mutta siinä on imetysfunktio, eli imetys sujuu helposti tässä paidassa myös, ja sitä voi siis käyttää, vaikkei olisikaan raskaana.

Mammas – verkkokauppa ei pidä kovin suurtaa valikoimaa bisnes äitiyspukeutumiseen, ja syy siihen on ihan selvä; Suomessa on hyvin vähän työpaikkoja, jotka vaatisivat jotakin tiettyä pukukoodia, itselleni tulee nopeasti mieleen pankit ja vakuutusyhtiöt. Suomessa on rento mutta siisti pukeutuminen, ja monet työpaikat tarjovat työvaatteet heidän työntekijöilleen. Toisaalta myös meidän ns. myös bisnesmamman vaatteeksi sopivat paidat, sopivat myös muuhun siistiin pukeutumiseen, kuten tapahtumiin, messuille, synttäreille, illanistujaisiin jne. Aina ei siis tarvitse olla tiukkaa bisnestä tekevä nainen, vaikka näihin pukeutuisi.

Tämä oli pohjustus seuraavalle paidalle, joka on myynyt erittäin hyvin Euroopan maissa, ja sen takia halusimmekin kokeilla, mitä Suomen markkinat siitä sanovat. Kyseessä on juurikin siistimpi paita, vaikka työpukeutumiseen, nimeltään Glenda. Glenda äitiyspaita on ihanan raikkaan vaaleansinisen värinen, ja siinä voi periaatteessa myös imettää, edessä olevien nappien ansiosta. Glenda on hyvin istuva äitiyspaita, ja söpön näköinen. Suosittelemme kokeilemaan rohkeasti!

Toinen, ehkä myös työhön sopiva paita, on meidän poiminta, eli Mamalicious One äitiyspaita. Tätä paitaa voi kyllä käyttää ihan missä vain! Siistillä tavalla vähän hippi, mutta ei kuitenkaan, jos ymmärräte idean! Todella söpö äitiyspaita päällä – tämän paidan haluaisimme nähdä jokaisen odottavan äidin päällä! Tässä äitiyspaidassa on myös nyörit edessä, ja vyö jonka voi halutessaan laittaa rintojen alle, vauvamasua korostamaan.

Karla Long Sweater on monen odottavan äidin suosikkipaita! Se on ihanaa materiaalia, ns. kollarikangasta, ja se sopii äidille kuin äidille! Kylmään kevääseen sopiva paita, hyvässä tummansininessä värissä. Kannattaa ostaa nyt, kun vielä on talven tammialessa! Kaikin puolin ihana paita, jossa on taskut edessä, ja nyörit rintojen alla, jota voi kiristää tai löysätä tarpeen mukaan.

Näiden pitkähihaisten tuotteiden jälkeen voisimme nostaa esiin yhden lyhythihaisen äitiyspaidan. Tämä on nimeltään Frankie, ja väriltään tämä äitiys t-paita on valkoinen. Frankie paidassa on kiva kuvio edessä, trendikäs printtikuosi naisen kasvoilla, ja teksti, ”good wibes”. Teksti on hopeaa. Tämä on yksi harvoista paidoista, joka ei käy niin hyvin jos ei ole vauvamasua, mutta tuote on myös edullinen. Tähän t-paitaan on laitettu kauniit rypytykset sivuun vauvamasua varten, joten siihen mahtuu isokin vauvamasu! Mutta, tämä äitiyspaita on niin kaunis, se istuu erittäin hyvin juuri raskaana olevalle, että se on meidän mielestämme oston arvoinen äitiyspaita. Yhdistä tämä paita äitiysfarkkujen kanssa, kuten meidän ida jegging äitiyshousujen kanssa, tai ida basic blue – äitiysfarkkujen kanssa, ja saat pelkästään sillä ihan sikahyvännäköisen yhdistelmän! Myös korkkarit tai ballerit jalkaan!

Seuraava ihanan jekkulimainen äitiyspaita, on nimeltään veroa iris, ja se myi loppuun meillä viime kesänä, kun meillä oli tästä paidasta lyhythihainen versio. Se on siis suosittu! Verona käy niin raskaana olevalle kuin imettävälle äidille. Verona paidan nokkeluus piileen etummaisessa kankaassa, joka avautuu keskeltä sivulle. Näin olleen siitä saadaan imetysfunktiolla varustettu imetyspaita, mutta paidassa on aluskangas, joten kun päällimmäisen kankaan vetää sivuun, ei tarvitse pelätä, että iho, masu tai rinnat paljastuisi. Erittäin siisti paita sekä äitiyspaidaksi, että imetyspaidaksi.