Urheiluvaatteet

Äitiysurheiluvaatteet ja äitiystreenivaatteet Mammas.fi verkkokaupasta

Äitiysurheiluvaatteet nyt meidän valikoimasta! Ihanat äitiys jumppahousut, äitiysurheiluliivit, äitiysurheilutopit ja äitiysjoogahousut super kauneissa väreissä. Helpot koot kaikissa vaatteissa!

Tämänhetkinen ehdoton kasvava trendi on hyvät äitiysurheiluvaatteet. Äitiysurheiluvaatteiden käyttöikä ei kuitenkaan rarjoitu pelkkään raskausaikaan; meidän äitiysurheilutoppi sekä äitiysurheiluliivit sopivat erinomaiset myös raskauden jälkeen, niin urheiluliiveinä, kuin myös alusliiveinä tai alustoppina.

Monet naiset käyttävät nykyään myös toppeja tavallisten liivien sijaan, ja meidän harmaat äitiysurheiluliivit käyvät erinomaisesti monien toppien alle, sillä ne ovat huomaamattomat.

Kauniin värisellä äitiysurheilutopilla kehtaa lenkkeillä ulkona kauniina kesäpäivänä, tai laittaa päälleensä äitiysjoogassa.
Melkein kaikki äidit käyvät jossain vaiheessa äiti-vauvajumpassa, eikä tietenkään ole väärin, vaikket kävisi. On kuitenkin mukava erottaa tavalliset vaatteet urheiluvaatteista, ja Mammasilta saat kauniit ja käytännöllisest äitiysurheiluvaatteet edulliseen hintaan.

Edit: äitysurheiluvaatteemme ovat saaneet erittäin paljon kiitosta, eli niistä on todella tykätty! Mamalicious päätti tehdä lisää äitiys urheiluvaatteita keväälle, täysin extra malliston, sillä useilta myymälöiltä ympäri Eurooppaa tuli viestiä, että näitä tuotteita asiakkaat kaipaavat, ja useissa maissa juuri tämä myymämme malli on myynyt loppuun! Jos siis mietit ostavasi äitiys urheiluvaatteita, niin älä epäröi – vielä löydät kokoja eri urheiluvaatteista (äitiys urheilutoppi, äitiys joogahousut/jumppahousut, äitiys urheiluliivit).

On ollut ilo huomata, että raskaana olevilla naisilla on tarve saada tämäntyyppisiä tuotteita – kun teimme päätöksen ottaa äitiys urheiluvaatteita valikoimamme, emme yhtään tienneet tuleeko tuotteet menemään kaupaksi, mutta usko oli vahva, sillä tykkäsimme näkemästämme – tuotteet olivat kauniita ja ne tuntui hyvältä. Tulemme siis pitämään urheiluvaatteita äideille valikoimmassamme aina, kun niitä tuottajilta saadaan. Otamme ilomielin vastaan toiveita tuotteista myös.

Toiset tämän kategorian tuotteista ovat Äitiystoppahousut. Olemme iloksemme saaneet tilata äitiystalvihousuja jo usean kerran tänä talvena, siläl housut ovat myyneet moneen kertaan täysin loppuun! Äitiystoppahousuissa on mukana liikkua ulkoa, ne joustavat ja ovat tottakai lämpimät. Hinta-laatu suhteeltaan nämä toppahousut ovat erittäin hyvät myös, ja voit hyvin käyttää niitä vielä raskausajan jälkeenkin. Housuissa on kiristysnyörit huomaamattomasti housun sisäpuolella, joten kokoakin voi säätää.

Iloisia liikuntahetkiä sinulle tuleva äiti!