Äitiyshousut

Äitiyshousut ja hyvin istuvat äitiysfarkut

Laajan valikoiman laadukkaita Mamalicious äitiyshousuja löydät Mammas.fi -verkkokaupasta. Meiltä löydät myös joustavat ja hyvin istuvat äitiysfarkut koko raskauden ajalle. Katso myös kaikki imetysvaatteet täältä.

Laaja äitiyshousut -valikoimamme esittäytyy! Tässä alla kerromme lähemmin tuotevalikoimastamme, liittyen äitiyshousuihin ja äitiysfarkkuihin. Olemme haluneet jakaa äitiyshousut ja äitiysfarkut kahteen valikoimaan, sillä kyseessä on kahdet täysin erityyppiset housut. Äitiysfarkkujen alla on kirjaimellisesti farkkuhousut, ja, esim. jeggingsit, kun taas äitiyshousujen alta löydät muun muassa kankaiset äitiyshousut, äitiysleggingsit, äitiyssukkahousut, ja kesäisin myös äitiysshortsit. Valikoimaamme on myös tulossa lisää kivoja äitiyslegginsejä, myös luomupuuvillasta tehtyjä!

Aloitetaan hieman yllättäin esittely erittäin suosituilla äitiyshousuilla, jotka ovat itseasiassa tarkoitettu käytettäväksi ehkä enemmän vasta raskauden jälkeen. Näistä housuista on tullut monien lemppari, sillä ne hoikentavat vatsaa. Ai niin, housujen nimi on Ida Skinny Vartaloa muokkaavat housut. Housujen kuuluu olla niukat, ja niistä tulee aina ostaa yksi, ellei jopa kaksi, kokoa pienempi koko kuin normaalisti. Tämä suositus ja viesti tulee sekä Mamaliciousilta, että suoraan käyttäjiltä. Näistä tulee paljon hyvää palautetta tyytyväisiltä asiakkailta.

Siirrytään seuraavaksi puhumaan pelkästään äitiyshousuista. Yhdet erittäin kivat äitiyshousut löytyy meiltä nimellä kankaiset äitiyshousut. Nämä housut ovat suhteellisen ohutta kangasta, eli ihan täydelliset kesään! Myös kotihousuiksi erinomaiset. Housut eivät purista eikä kiristä, ja niissä on puuvillainen kangaskaistale (masutuubi), jonka saa käärittyä mahan päälle. Tämän ”masutuubin” ansiosta housut pysyvät ylhäällä erittäin hyvin, eikä takamus näy. Suurin osa kokee tämän masutuubin erittäin hyväksi, ja monet ovat siitä kiitelleet.

Yhdet paljon myyvät ”housut” äideille ovat ihan tavalliset legginsit, eli äitiysleggingsit. Erittäin hyvä perustuote kaikille äideille! Menee hyvin muiden housujen alle, tai kesällä mekon tai shortsien kanssa. Meidän Mamalicious-merkkiset äitiysleggingsit ovat laadukkaita ja jokaisen kukkarolle sopivia.

Syksyn hittituote oli äitiysjumppahousut, tai myös voidaan kutsua nimellä äitiysjoogahousut. Vaikka esittelen nämä housut nyt, niin tätä kirjoittaessani housut ovat jo ehtineet loppuneet varastosta. Älä kuitenkaan huoli, sillä lisää on tulossa! Voi olla jopa mahdollista, että siihen mennessä kun luet tätä tekstiä, on näitä jumppahousuja jo tullut uusi erä varastoon. Nämä äitiysurheiluvaatteet möimme edullisesti settinä ja niinhän siinä kävi, että nopeat söivät hitaat. Oli kuitenkin ilo huomata, että äitiysjumpppavaatteille oli näin iso kysyntä! Mammat liikkuu, ja se on aivan mahtava juttu!

Johonkin äitiyshousujen ja – farkkujen välimaastoon jää vielä Ida Jegginsit, joita löytyy mustana ja harmaana. Ida Jegging housut ovat kaikin puolin ihanat ja ne laskeutuvat kauniisti vauvamasun alle. Tästä johtuen housuja voi käyttää myös raskauden jälkeen. Nämä housut istuvat erittäin hyvin ja niissä on alaspäin kapeneva lahje. Idat Jegginsit ovat yksinkertaisesti helpot pitää päällä ja ennen kaikkea hyvännäköiset.

Tervetuloa katsomaan, ihmettelemään ja shoppailemaan äitiyshousuja ja äitiysfarkkuja järkevin hinnoin Mammas.fi -verkkokaupasta!