Imetyspaidat

Imetyspaidat Mammas.fi -verkkokaupasta

Suosituimmat imetyspaitamme ovat varmastikin ne aivan tavallisimmat, perus imetyspaidat ja -topit, jotka käyvät moneen. Emme ihmettele tätä yhtään, sillä käytännöllisyyttä tarvitaan pienen vauvan, ja toki lapsienkin, kanssa. Tällä hetkellä meidän basic valikoima on laajentunut, ja se laajenee koko ajan. Esimerkiksi hihattomat topit ovat olleet tuote, jonka olemme myyneet useasti loppuun. Tämä on tietenkin ikävä uutinen asiakkaillemme, mutta nyt on valikoimassa niitäkin taas lisää. Lisäksi ihan t-paita mallit ovat suosittuja, ja niitä ostetaan vuoden ympäri. Tummat ja raidalliset ovat olleet äitien suosiossa, ja tuleville äidille voimme antaa vinkin: tummat värit ovat hyviä, jos rinnoista tuppaa tulemaan ylimääräistä maitoa. Näin maitoläikät eivät näy. Jos käytät rintaliiejä tai imetysliivejä, ei läikät yleensä näy, vaikka käyttäisitkin valkoista imetyspaitaa. Lisäksi kangas on sen verran paksua, ja imetyspaidoissa on ns. välipaneeli, eli pieni ylimääräinen kangaskerros rintojen kohdalla – se estää tissien näkymisen kun imetät. Imetystopit ovat myös Mammas.fi suosikki poiminnat, sillä niitä on kiva pitää ihan vaikka farkkujen kanssa! Jos haluaa vähän lämpimpää päälleen, niin farkut, imetystoppi ja neulutakki ovat hyvä yhdistelmä; myös todella trendikäs.

Tasaisin väliajoin tuntuu olevan kohua naisten imettämisestä, etenkin imettämisestä julkisesti. Mammas kannustaa naisia imettämään, sillä evoluutio on antanut meille naisille rinnat, jotta voisimme ruokkia jälkikasvumme. Tänä päivänä on kuitenkin kohteliasta ottaa muuta huomioon imettäessä, ja sen takia imetyspaidat ovat ihan loistava vaihtoehto! Myös julkkikset ottavat kantaa imetyskeskusteluun aina aika ajoin, ja henkilöt kuten Alyssa Milano (näyttelijä), Olivia Wilde ja huippumalli Miranda Kerr ovat julkaisseet kuvia itsestään imettämässä vauvojaan – myös he ovat imettämisen puolestapuhujia.

Löydät myös alennuksessa olevia imetyspaitoja verkkokaupastamme. Valitsemme imetyspaitoja, jotka eivät näytä imetyspaidoilta, mikä tarkoittaa ihan konkreettisesti sitä, että voit paita on pitkäikäisempi, ja voit käyttää paitaa myös imettämisen jälkeenkin. Miksi ostaa imetyspaita, enkä voisi käyttää omia paitoja? Toki voit käyttää omia paitojasi niin raskaus kuin imetysaikana. Yksi suuri ero imetysvaatteissa on se, että se on todella tehty esim. juuri imetystä varten. Näin ollen paita ei veny käyttökelvottomaksi kun imetät, ja voit käyttää paitaa myös imetyskauden jälkeen. Lisäksi sinun ei tarvitse nostaa paitaa ylös niin, että mahasi ja koko rintavarustuksesi näkyisi kun imetät.

Imetyspaidoissa voi olla ikäänkuin kaksi kaula-aukkoa, sekä ylimääräinen kangas rintojen kohdalla, juuri sen takia, ettei rintasi paljastu kanssaihmisille kun imetät. Jos nämä asiat on sinulle tärkeitä, suosittelemme ostamaan imetyspaidan, tai muutaman – pari hyvää peruspaitaa yleensä riittävät, riippuen siitä minkälainen äiti olet; oletko paljon kotona, tykkäätkö käydä kavereilla kylässä ja kahvilla, liikutko paljon, vai vietätkä yksinkertaisesti vauvan kanssa paljon aikaa yksikseen? Toisaalta on myös kiva hemmotella itseään äitinä, ja ottaa kaikki ilo irti tästä ainutlaatuisesta ajasta.

Kaikki imetystopit löydät täältä.

Tässä kerromme vielä lisää imetyspaidoistamme, kerromme meidän omista poiminnoista – ja päästämme teidät imetysmuodin saloihin!

Samalla kun haluan kertoa teille imetysmuodista, niin otan esiin poimintoja meidän verkkokaupastamme jossa kerromme lisää imetyspaidoista.
Ensimmäinen valintamme on Imetyspaita Anette. MIksi Imetyspaita Anette on meidän poimintoja, johtuu siitä, että se on kaunis imetyspaita, ja rakastamme vaaleanpunaista, eikä tätä paitaa ole jokaisella! Anette sopii käytettäväksi vielä imettämisen jälkeenkin, joten se on hyvin käytännöllinen. Tiedämme, ettei kaikki tykkää vaaleanpunaisesta, ja jos luet lisää, niin olemme valinneet muitakin suosikkipaitojamme. Mielestämme tämä on kuitenkin hyvä valinta sinulle, joka tykkäät kyseisestä väristä, ja uskallamme todellakin suositella tätä paitaa! Kaikki poimintamme eivät ole niitä meidän myydyimpiä tuotteitamme, ja voisimme hyvin valita pelkästään kalleimmat tuotteemme, mutta hei, kuka niin tekee tänä päivänä enää? Haluamme olla rehellisiä asiakkaillemme, arvostamme teitä asiakkaitamme, ja mielellämme kuulemme teidän mielipiteitä! Meille saa esimerkiksi lähettää viestiä siitä, millaisia imetyspaitoja haluaisin nähdä valikoimassamme.

Jatketaan seuraavan, hieman erilaiseen imetyspaitaan, joka on itseasiassa imetystoppi. Tämä imetystoppi Milly, on naru olkamilla oleva harmaa imetystoppi, jonka valitsimme siitä syystä, että se on käytännöllinen, ja se kuuluu monien äitien vakio imetysvarusteisiin. Imetystopissa on helposti aukeavat olkaimet imettämistä varten. Jotkut tykkäävät käyttää näitä imetystoppeja yöasuna, ja sehän sopii mainosti. Tosin ne sopii hyvin myös päiväkäyttöön – itse yhdistäisimme topin neuletakin kanssa, mikä on itseasiassa aika muodikasta. Kaupungilla näkee paljon “jersey” muotia, eli aika kotoisaa vaatetta, paljon pehmeitä materiaaleja, kuten dromet tai freddytkin. Myös ihan tavalliset collegehousut on noussut arvossaan. Millyn topin kanssa sopisi myös hyvin imetyskaulakoru, jota on tulossa valikoimaamme. Imetyskoru pääsisi hyvin oikeuksiina tällaisen helpon topin kanssa.

Vinkki vitonen luomusta kiinnostuneille! Valikoimaamme on tulossa luomu imetysvaatteita kesästä lähtien. Voimme paljastaa, että luomuvaatteemme ovat aikalailla samanhintaisia muiden imetysvaatteiden kanssa! En meinannut itse uskoa korviani, kun toimittajalta kuulin, että luomua voi todellakin saada samaan hintaan kuin ei-luomua. Eli tässä kohtaa voisi sanoa, ett ei ole hinnalla pilattu! Toinen vinkki, jos haluaa olla tarkka imetyspaitojen ostossa, niin kannattaa aina pestä imetysvaatteet. Vaikka suurinosa meidänkin imetyspaidoista on testattuja haitallisten aineiden varalta, niin Suomessa kun pestään paljon ja hyvin, niin se riittää kyllä irrottamaan mahdollisia kemikaaleja. Tummia värejä värjätään aina enemmän, joten jos haluat viedä ostoksesi vielä yhden askeleen pidemmälle, niin osta vaaleampia sävyjä. Tähän väliin haluamme kuitenkin sanoa, että meidän omat äidit ja heidänkin äidit ovat suurinosa pärjänneet ihan tavallisilla, omialla vaatteilla, eikä pesuaineetkaan olleet ihan niin tehokkaita silloin (jos käsillä pestiin), niin voi varmasti olla aika huoletta noiden kemikaalien suhteen. Maalaisjärjen käyttö on aina sallittua. Olemme kuitenkin iloisia, että pystymme tuomaan luomuvaatteita samaan hintaan kuin normivaatteitakin, tottakai tämä on hieno asia.

Paljastan teille suosituimpia imetyspaitojamme, ja tässä niistä seuraava: Imetyspaita Stripes. Raidoissa on jotakin taikaa! Asiakkaat tykkäävät, ja mekin tykkäämme. En tiedä miltä tämä kuulostaa, mutta valitsemme oikeasti sellaisia vaatteita, joita itsekin käyttäisimme – haluamme voida seistä valintojemme takana. Raitapaitohin palatakseni, olen huomannut, että minulta löytyy vaatekaapista raitaa jo entuudestaan, enkä puhu Marimekon paidoista. Iso muotitalo, kuten Ralph Lauren tekee aika paljon raitaa, ja tuntuu, että Ralph Laurenin joka mallistossa on jotakin raita-aiheista, tai sitten olen sattunut katsomaan juuri niitä mallistoja. Myös Tommy Hilfiger tuntuu tekevän samanaiheisia paitoja, samoilla kuoseilla, kuin mitä äitiyspaidoista voi löytää! Jännä juttu, mutta tarkemmin kun tutkii, niin kyllä tämä pitää paikkaansa.

Seuraavaksi esiten teille tärkeän kysymyksen. Haluaisin oikeasti tietää syvällisempiä syitä, mikä tekee tästä imetyspaidasta suositun? Kyseessä on Mamalicious Imetyspaita Lulu Nell. Värejähän tästä paidasta löytyy 3 kpl, eli mustaa, tummansinistä ja taivaansinistä. Emme kysy sillä, ettemekö itsekin tykkäisi tästä paidasta, vaan siksi, että sitä todella ostetaan paljon! Onhan se naisellinen imetyspaita, hyvin kaunis, sopii usealle eri vartalotyypille, paita on tosi pehmeä, eli kivan tuntuinen – monet elementit ovat siis kohdillaan! Tulemme todellakin myymään tätä paitaa niin pitkään kun sitä halutaan ostaa, ja siinä sivussa meillä on toki uutuustuotteita – niitä meille tulee itseasiassa joka ikinen kuukausi.

Imetyspaita ale on meillä menossa joka kuukausi myös! Löydät alennuksesta viimeisiä kappaleita, ja kuukauden tuotteita, joita tarjoamme edullisemmin! Haluamme myydä tuotteita erittäin kilpailukykyisesti, ja uskomme, että meillä on tälläkin hetkellä hyvät hinnat. Kerro toki, jos löydät samanlaatuisia paitoja paljon edullisemmin, niin katsotaan mitä voimme asialle tehdä.

Tehdään vielä nosto otsikolla: Edullinen imetyspaita.

Meillä on nimittäin tällä hetkellä kaksi kaunista imetyspaitaa, punainen ja tummansininen, jotka maksavat ovh:lla vain 21 euroa! Nämä ovat erinomaisen hyviä perusimetyspaitoja, Mamalicious merkkisiä, eli laatu on taattu. Emme näe syytä ostaa niitä kaikkein edullisimpia, ns. pili-pali paitoja, sillä eivät ne kestä! Imetyspaidat jos jotkut tulisi kestää kulutusta. Jos ajatellaan, että imetyspaitaa pidetään juuri siitä syystä, että vauvaa voidaan imettää erittäin vaivattomasti ja helposti, saada rinta esiin ilman, että sinä näyttää kaikille muille, vauva saattaa syödä joka toinen tunti, (tämä vaihtelee tietysti hurjan paljon), kaikenlisäksi vauva tarttuu paitaan, repii ja nykii, niin imetyspaidan tulee todellakin kestää kaikki tämä! Silloin kannattaa kyllä miettiä, mihin rahansa laittaa. Tämän takia Mamalicious on yksi päämerkkimme, sillä he ovat tehneet äitiys- ja imetysvaatteita niin pitkään, että tietävät mitä imetysvaatteeltakin vaaditaan. Pienet merkit on aina isompi riski, meidän mielestä ainakin, loppu viimein sinä hyvä asiakas, olet aina se joka päättää, mitä tuotteita markkinoilla oikeasti tehdään ja myydään. Me voimme kaikki omilla valinnoillamme vaikuttaa mitä tuotteita tässä maailmassa tehdään, ja jos valitsemme laatua, niin pitkässä juoksussa laadun hinta laskee niin, että kuluttaja saa laadukasta tuotetta edullisemmin. Ehkä hieman syvällistä pohdintaa, mutta me Mammasilla haluamme miettiä asioista aina vähän pidemmälle.