Imetysmekot

Mamalicious imetysmekko juhlaan

Mammas.fi verkkokaupasta löydät ihanat imetysmekot, niin juhlaan kuin arkeen! Myymme käytännölliset, ja varmasti jokaisen kukkarolle sopivat imetysmekot – monet mekoista käy myös äitiyteen, eli ne ovat 2-in-1 mekkoja. Äideiltä tulee paljon palautetta suoraan tuottajille siitä, että mekot saisivat useimmiten olla mieluiten sekä äitiysmekkoja että imetysmekkoja, ja sen me ymmärrämme hyvin. Näin mekon käyttöikä pitenee. Muistahan, että todella monta mekkoa meidän valikoimasta voit pitää, vaikket olisikaan raskaana tai vaikka et imettäisi. Tänä päivänä imetysfunktiot imetysvaatteista ovat niin hyvin piilotettuja, ettei ne juurikaan näy. Pyrimme toki myös pitämään hyvät kuvat kaikista tuotteistamme, jotta saat hyvän kuvan siitä, mitä olet mahdollisesti ostamassa. Juuri sinulle sopiva imetysmekko Mammasilta!

Imetysmekko ristiäisiin ja juhliin

Tässä autamme jälleen kerran mielellämme! Löydät myös jokaisen imetysmekon alta kokotaulukon. Suosittelemme tutustumaan kokotaulukkoon, ja ottamaan itsestään mitat. On paljon mukavampi saada oikeankokoinen tuote kotiin. Naisen vartalo kun kuitenkin muuttuu raskauden myötä, niin oma koko voi olla eri myös. Pääsääntöisesti voit kuitenkin valita itsellesi saman koon, kuin mitä normaalistikin pitäisi, ei-raskaana ollessa.

Kevään aikana saamme aivan upeita “karkki-imetysmekkoja” valikoimamme, väreinä näemme roosaa, mintun vihreää, pinkkiä ja sinistä. Näistä kaikki mekot on sekä äitys- että imetysmekkoja.

Toivottavasti löydät itsellesi sopivat imetysvaatteet meiltä – ja jos et, niin kerro meille toki mitä jäit kaipaamaan! =)

Tässä alla käyn läpi vähän yksityiskohtaisemmin meidän tämänhetkisen imetysmekkovalikoimamme, samalla vähän vinkkiä juhlapuketumiseen raskaana tai imettäessä.

Me Mammasilla pyrimme pitämään sellaisen mekkovalikoiman joka käy sekä odottaville että imettäville äidelle. Olemme huomanneet, ja myös kuulleet asiakkailta paljonkin, että he mieluummin ostavat mekot jossa nämä kaksi toimintoja, (imetys- ja odotusaika), sillä vaikka ei olisikaan raskaana mekkoa pitäessä, sen ehkä haluaa säästää seuraava raskautta varten, jos semmoisia suunnitelmia on tai sen haluaa myydä eteenpäin, jolloin tuotteen markkina-arvo on selkeästi korkeampi, kun tuotteessa on molemmat funktiot.

Vaikka et olisikaan raskaana, ja mekkomme kävisi myös äitiysmekoksi, niin mekko ei silti tule näyttämään tönköltä, eli huonolta. Mekon kankaat ovat tehty joustamaan, ja monesti etenkin äitiysjuhlamekoissa on kaksi kangasta, esim. sifonkikangas päällimmäisenä kerroksena. Pyrimme kertomaan mahdollisimman tarkasti aina tuoteselosteessa, jonka siis löydät aina tuotetta klikkaamalla, minkälainen mekko on kyseessä, soveltuu mekko sekä äitiysmekoksi että imetysmekoksi, mistä materiaalista mekko on tehty, onko mekko juhamekko, vai enemmän kankainen ja arkinen.

Imetysfunktiot, etenkin imetysjuhlamekoissa, on yleensä ovelasti laitettu rintojen molemmille sivuille, mutta ne ovat niin piilossa, ettei niitä huomaa kun mekkoa katsoaa; toisin sanoen, täytyy kyllä itse tietää, että mekko on tehty imetystä varten. Katso aina kaikki tuotekuvat myös mitä tarjoamme, jotta saat parhaan mahdollisen kuvan siitä, minkälainen tuote on kyseessä. Ja autamme tottakai sähköpostin välityksellä, jos kaipaat apua missä tahansa näihin liittyvissä asioissa. Arvostamme myös aina asiakkaan yksityisyyttä, ja lakia, eli sinun tietosi ei anneta kenelläkään muulle, eikä tietenkään kerrota, jos vaikka vain haluaisit kysyä meiltä apua, ilman että ostat meiltä mitään. Olemme täällä asiakasta varten.

Sitten päästään itse imetysmekkoihin.

Ensimmäiseksi voisin kertoa kauniista, pilkullisesta äitiys-ja imetysmekosta nimeltä Katie. Nimi tulee Cambrigden Herttuattaresta, eli Kate Middletonista. Katen oikea nimi taitaa olla Catherine, mutta mentyään naimisiin Iso-Britannian tulevan kuninkaan, eli Prinssi Williamin kanssa, sai Kate tämän kuninkaallisen arvonimen, ja hänestä tuli kruununperillinen. Herttuatar Kate käytti paljon pilkkumekko raskaana ollessaan, ja siitähän koko mammamaailma hullaantui! Sen jälkeen ollaan nähty paljon ihania pallokuoseja äitiysmuodissa. Toki niitä on ollut jo ennenkin, mutta jännästi asiat palaa muotiin, kun niitä nähdään kuninkaallisten päällä. Täytyy tähän väliin kertoa juttu Norjan prinsessasta Mette-Maritista – kun Mette-Marit oli kuvattu villatakki päällä, oli tämä villatakki myyty täysin loppuun kaikista tämän iso ketjun liikkeistä. Tämä iso ketju ei ollut ihan mikä tahansa ketju, vaan se oli Ruotsin Hennes&Mauritz. Näin iso voima on julkkisten ja kuninkaallisten vaikutus meihin. Imetysmekko Katie, sopii sekä imetys- että äitiysmekoksi. Sen on ihanaa jersey -tyyppistä kangasta eli pehmeää, todella pehmeää. Aivan unelman tuntuinen. Mekko ei ole kovinkaan juhlava, eli suurempiin juhliin emme suosittele tätä mekkoa. Synttäreille mekko käy vielä hyvin, mutta kirkollisiin juhliin suosittelemme meidän muita mekkoja – joista lisää kohta.

Katie -mekon kanssa sopii täydellisesti ruskeat nilkkurit tai saappaat – ylipäätään ruskeat kengät, toki monen monen muutkin, sillä mustaan ja valkoiseen on helppo yhdistellä mitä tahansa värejä. Kokeile kuitenkin sitä ruskeaa väriä, jos sitä sinulta kenkäkaapista löytyy!

Tällä hetkellä valikoimastamme löytyy ainoataan yksi mekko, joka käy pelkästään imettämiseen. Tämä mekko on kuitenkin aivan upea, ja sen nimi on imetysmekko Isabel Mary. Se on Mammasin suositus sinulle, imettävä äiti! Tämä mekko on saanut inspiraationsa muotitalo Miu Miu:lta, eli tuo valkoinen kuosi, joka on tämän upean sinisen mekon päällä, on Miu Miu:n käsialaa. Se on ajaton hyvin trendikkäällä tavalla, sen väri on upea, ja se sopii erinomaisesti nimenomaan juhlaan! Tämän mekon kangas on juhlavaa, siinä on helppo imettää vauvaa, ja sitä on ns. helppo käyttää – sopii kaikentyyppisille ihmisille.

Seuraavaksi kerron meidän ikisuosikeista, eli Yolanda imetys-ja äitiysmekoista. Nämä on niin hyväski havaittuja mekkoja! Helppoja, niin monelle sopivia, ei mitään turhuuksia, vaan puhtaita värejä ja simppeliyttä! Yolanda mekoista löydät tällä hetkellä mustan, punaisen ja tummanisinisen. Ensiksi mainitut on syksyn ja talven jäljiltä vähissä, mutta imetysmekkoja on tulossa lisää, ja paljon, ja aivan ihanissa keväisimmissä väreissä! Kuitenkin nuo kolme väriä, punainen, musta ja tummansininen, on ikisuosikkeja ja käyvät helposti moneen juhlaan. Tuo musta väri on äitiys-ja imetysmekkojen pikkumusta. Pikkumusta mekon kanssa ei oikeen voi mennä pieleen, eli se sopii juhlaan kuin juhlaan! Toki tummat värit sopivat myös hautajaisiin, ja meidän tummansininen äitiys-ja imetysmekko käy myös hautajaisiin, sillä sen väri on hyvin hyvin tummansininen. Toki toivomme, että saat käydä vain iloisissa juhlissa, ja voisit olla upea ilmestys punaisessa Yolanda mekossa! Väri on semmoinen ruusunpunainen, eli ei joulun- tai kirkkaanpunainen, joten se sopii mihin vuodenaikaan tahansa. Monet käyttävät näitä mekkoja vaikkapa pikkujouluissa, häissä, synttäreillä, sukujuhlissa tai kaste/nimijuhlissa. Suosittelemme Yolanda mekkoa, jos et osaa päättää minkä mekon ottaisit – tällä ei mene pieleen. Mustiin mekkoihin sopii hyvin mustat tai ruskeat kengät, tai jos haluat olla räväkämpi, niin violetit, punaiset tai keltaisetkin kävisi hyvin! Samanvärinen laukku vielä kainaloon, niin avot! on hieno pakkaus. Punaisen mekon kanssa sopii myös mustat tai ruskeat kengät, valkoiset tai erinomaisesti myös beigen väriset ballerinat tai korkokengät. Tummansinisen mekon kanssa laittaisimme myös beiget tai ruskeat, myös mustat, ja saappaatkin olisi hyvin makeat tämän sininen mekon kanssa. Isänmaallisuuden tuntua toisi valkoiset kengät ja valkoinen laukku.

Tällä hetkellä valikoimasta löytyy myös imetys-ja äitiysmekko Nadine. Nadine on myös imetys-tai äitiysjuhlamekko, ja sitä löytyy värissä musta. Tässä mekossa on pitsiä edessä, mutta pitsin alla on kangas, eli siitä ei missään nimessä näy iho läpi. Pitsi tekee kuitenkin mekkoon erityistä juhlavuuden tunnetta! Imetysfunktio on tässä mekossa myös sivuissa, joten saat helposti kumman tahansa tisun esille, ilman, että tarvitsee pelätä sitä, että tissi näkyisi – päinvastoin, imetysvaatteissa tissit eivät näy muille. Tämä mekko sopii kaikkii iloisiin juhliin, ja mustan värinsä ansiota myös hautajaisiin. Riippuen tilaisuudesta, aikalailla kaikki värit sopivat mustan kanssa hyvin. Jos haluat jatkaa pitsiteemaa tämä mekon kanssa, niin kengissä voisi olla pitsiä myös. Kaikenlaiset ballerinat olisivat hyvännäköiset Nadinen kanssa, myös nilkkurit ja kiilakorkokengät. Suositut leopardikuvioiset ballerinat ja samanvärinen laukku olisi Mammasin mielestä aika makea kuvio, tai saman yhdistelmä seepran väreistä!

Ihan ehdoton poiminta arkisemmaksi, tai työmekoksi on imetys-ja äitiysmekko Carla Lia. Siis aivan upea raidallinen mekko, jossa on vetoketju edessä imettämistä varten. Meidän suosikki, voimme suositella kaikille! Mallilla on kuvassa päällä valkoiset tennarit, ja tätä mekkoa voi tosissaan pitää tennareiden kanssa. Hienompaa tuntua saat vaikka ballerinojen tai korkkareiden kanssa. Carla Lia mekko sopii sekä imetysmekoksi, että äitiysmekoksi vallan mainiosti! Tämä on yksinkertaisesti huippitrendikäs tuote, ja sitä ollaan myytykin paljon. Käytä sukkahousujen kanssa tai ilman – meiltä löydät mustia äitiyssukkahousuja, paksumpaa leggingsiä, jotka ovat siis äitiysleggingsit, ja keväällä valikoimaan tulee ihonväriset äitiyssukkahousut. Jotkut tykkäävät käyttää sukkahousuja, toiset eivät.

Jos muuten pelkäät, että hikoilet paljon reisien välistä tms. niin äideille löytyy myös tukisukkahousuntyyppistä housua, mutta housu tukee vatsaa ja peittää reidet, mutta nämä housut eivät siis ole pitkät, eli ne jää mekon alle piiloon. Näitä Mammasilla ei vielä ole myynnissä, mutta jos näitä kaipaat valikoimaan, niin otathan meihin yhteyttä!

Imetysaika tai raskausaika, eivät ole hyviä syitä olla menemättä juhliin, ja molemmille löytyy hyviä valikoimia kaikenlaisia tuotteita, jotka auttavat myös sinua tuleva äiti, tai imettävä äiti, näyttämään kauniilta juhlissa! Meidän mielestä nainen on monesti kauneimmillaan raskausaikana, ja vauvat on niin kertakaikkisen söpöjä, ja yleensä vieraatkin heltyvät vauvoja nähdessään – mene siis rohkeasti juhliin jos suinkin vain pystyt.